...
48'

2e klasse 03

19 mei 2018 9:00

Na een aantal weken met gastspelers i.v.m. vakanties eindelijk weer een compleet team om de laatste uitwedstrijd van het seizoen tegen Hulshorst JO11-1 te spelen. Gezien de ranglijst beloofde dit een moeilijke pot te worden, want Hulsthorst doet bovenin mee en strijd nog voor het kampioenschap.

Op het natte gras werd een korte warming up gedaan en kon de wedstrijd beginnen. De Epenaren lieten meteen zien dat ze er zin in hadden. De toeschouwers werden getrakteerd op een goede pot voetbal en met mooie combinaties werd regelmatig een aanval opgezet. Ook aan de zijde van Hulshorst werd er leuk gevoetbald, maar tot echte kansen kwam het niet. De eerste echte kans in de wedstrijd was pas halverwege de 1e helft en kwam van de voet van een Epenaar, maar helaas werd de bal naast geschoten. Daarentegen wist Hulshorst wel om te gaan met de spaarzame kansen die ze kregen en brachten kort voor rust de stand op 1-0.

Tijdens de rust de complimenten van de trainers aangehoord te hebben van het goede voetbal en de opdracht dit vast te houden werd er voor de 2e helft afgetrapt. Waarschijnlijk zaten ze nog met het hoofd in de wolken van de complimenten want, het was Hulshorst die binnen een minuut de stand op 2-0 bracht. Gelukkig werd het goede spel weer opgepakt en de jongens bleven er voor knokken  en wisten zo ook een aantal kansen te creëren. Echter het benutten van de kansen lukte niet en net als in de 1e helft wist Hulshorst wel de kansen te verzilveren en halverwege de 2e helft stond het 3-0. Om toch nog de verdiende tegentreffer proberen te maken werd er een extra aanvaller ingezet, maar het lukte niet om een doelpunt te maken. Kort voor tijd bracht Hulshorst zelfs de eindstand op 4-0.

Jammer jongens, ondanks het goede spel helaas geen punten. Op naar woensdagavond, dan staat de laatste wedstrijd van het seizoen tegen de koploper EZC JO11-1 op het programma. Hopelijk kunnen we hier nog voor een verrassing zorgen.