Epe JO9-3G

4e klasse 01

14 april 2018 10:30

Onbekend

Het is al enige tijd geleden dat er een verslag is gemaakt van de JO9-3. Nadat wij de najaar competitie hebben beëindigd met 6(!) wedstrijden op rij winst, werd er met hoge verwachtingen aan de voorjaarscompetitie gestart.

Een ruim verlies in de eerste wedstrijd (14-1) zette ons echter met beide benen op de grond en na de wedstrijd was er besef bij het team dat er ook verdedigd moest worden….. De 2e wedstrijd thuis tegen Berkum ging nog maar nipt verloren met 5-6 en vandaag in Raalte werd het 5-5. Zowel de wedstrijd tegen Berkum als die van vandaag hadden wij met iets meer geluk kunnen en misschien wel moeten winnen. Los van het resultaat is het mooi om te zien dat het team elke wedstrijd beter gaat spelen. Trouwe opkomst op de training wordt beloond!

Floris op doel en Daan in de verdediging, zij hebben hun vaste positie. De andere jongens rouleren: een helft in de verdediging en een helft aanvallend. Thomas als stoorzender op het middenveld stelt de mannen voorin in de gelegenheid om te scoren. In de afgelopen 3 wedstijden hebben Çinar, Jelle, Wytse, Stijn en Sil ieder minimaal 2 doelpunten gemaakt. Soms goals door een scrimmage in het strafschopgebied, soms individuele acties en lange rushes van achteruit en soms via een mooi afstandsschot.

De afgelopen 2 wedstrijden hebben wij een opgebouwde voorsprong in de wedstrijd in het vierde kwart weggegeven. Concentratie vasthouden tot het einde van de wedstrijd blijft daarom wel een aandachtspunt. Het scoreverloop in de wedstrijden maakt het echter ook spannend. Als wij dit weten vast te houden, blijft het leuk en aantrekkelijk voor zowel speler als supporter en belooft het veel goeds voor de komende wedstrijden!