43'
Stijn Blok (schot)

27 januari 2018 9:30

Onbekend

Vandaag vetrok een gehavend Epe JO11-1, net als 3 andere Eper-teams naar Harderwijk om het op te nemen tegen VVOG. Doelman Nick is afwezig door een blessure en Floris is, zoals velen, geveld door de griep. VVOG start de wedstrijd met veel loopacties. Het voetbal is zoals vaak verzorgd bij de Harderwijkers. Onze mannen zijn hier echter niet van onder de indruk. Met een goed meevoetballende keeper Levi laat ook Epe mooi combinatie voetbal zien. De ruststand wordt bereikt met een 0-1 voorsprong. De tweede helft is het de beurt aan Wessel om het doel te verdedigen. De wedstrijd wordt feller. VVOG komt er regelmatig te hard in. Door wederom mooi combinatie voetbal worden er in de tweede helft nog 3 doelpunten door Epe gemaakt. Ook VVOG pikt een doelpuntje mee. Epe wint deze wedstrijd tegen een goede tegenstander met 4-1. Een klasse prestatie. Volgende week onze bekerwedstrijd tegen SDC Putten.. en dan langzaam naar de start van de voorjaarscompetitie toewerken..