JO11-1: mooie start van 2018, 5e plek Twente Cup!

-

ATC'65 1 (zon)

5 januari 2018

Ook Indoor Twente Cup voor O11 teams uitkomend in de hoofdklasse of 1e klasse (veldvoetbal) GROOT succes??.

Vanmorgen kwamen maar liefst 18 teams in actie. De teams werden onderverdeeld in 3 poules van 6. Elk team speelde tijdens de ochtendsessie 5 wedstrijden. De nummers 1 en 2 uit de 3 poules kwamen in de middags bij elkaar in de poule, en speelden voor de ??.

In poule B kwamen de nummers 3 en 4 uit de ochtendsessie elkaar tegen. De nummers 5 en 6 vormden samen poule C.

Elk team kwam tijdens de middagsessie wederom 5x in actie. Waarbij uiteindelijk de nr 1 en 2 uit poule A (finalepoule) de finale mochten spelen.

Alle deelnemende teams lieten zich van hun beste kant zien. En dit leverden elke wedstrijd wel weer prachtige doelpunten, zeer nuttige verdedigende acties en perfect samenspel op!

Poule C werd winnend afgesloten door SP Lochem O11-1, zij wisten alle 5 wedstrijden kn het middag programma te winnen. In Poule B eindigden SDC '12 O11-1 en BWO Actueel O11-1 beiden op 12 punten. Vanwege het onderlinge resultaat eindigde BWO O11-1 als hoogst.

In de finalepoule (A) was gingen Vv ATC '65 O11-1 en O11-3, ZVV de Esch O11-1, SV Bon Boys O11-1, RKSV NEO O11-1 en Sv Epe O11-1 met elkaar de strijd aan.

Uiteindelijk ging de finale tussen ATC’65 O11-1 en Bon Boys O11-1, waarbij ATC’65 terecht aan het langste eind trok en de winnaar?? is geworden van de IndoorTwenteCup O11 categorie 1. Bon Boys eindigde daardoor op een welverdiende 2e plek??. Het brons ging naar Borne, NEO O11-1 nam de 3e prijs?? in ontvangst. De Esch werd 4e, SV Epe 5e en ATC’65 O11-3 op de 6de plaats.