34'
Assist: Lars Hofman

Onder 11, JO11-2, 2e klasse 02

2 december 2017 8:30

Voor dag en dauw verzamelden we ons om 7.15 uur om te vertrekken naar Putten. De laatste uitwedstrijd  tegen de JO11-4 van “Sterk Door Combinatie”, kortweg SDC Putten stond op het programma deze koude ochtend. Op een met rijp beslagen mistig veld werd de warming-up afgewerkt. Gelukkig was het veld niet bevroren en maakte we ons op voor het begin.

De scheidsrechter floot en onze jongens gingen vol op de aanval en de eerste kans was dan ook voor de blauwwitten. Na een goede voorzet van Lars Hofman kopte Jasper de bal maar net over. Kort daarna was het wel raak na een droog schot van Daan die de onzekere keeper kansloos liet 0-1. Het spel golfde hierna op en neer. Beide ploegen kregen kansen en er werden veel hoekschoppen weggeven. Zo ook bij de gelijkmaker. Deze werd uit een corner binnen gekopt door een SDC-spelertje en liet Bjarne, die de eerste helft het doel verdedigde, de bal uit het net halen 1-1.

Aan het begin van de 2e helft trok Alex de keeperhandschoenen aan en nam plaats onder de lat. Helaas moest hij al snel twee tegentreffers incasseren en stond het na 5 minuten in de 2e helft al 3-1 voor de Puttenaren. De koppies gingen naar beneden en iedereen begon een beetje voor zichzelf te spelen. Ze wisten elkaar niet meer te vinden en liepen elkaar geregeld in de weg, waardoor de tegenstander met de bal ervan door kon gaan. Halverwege de 2e helft werd het zelfs 4-1. Kort daarna was er eindelijk weer eens een goed lopende aanval aan Eperzijde. Lars Hofman speelde Bjarne in en die kapte de bal naar zijn rechter en schoot hard in de kruising 4-2. Ondanks dat er nog 8 minuten op de lok stond, lukte het onze jongens niet om de achterstand weg te werken.

Volgende week de laatste (thuis)wedstrijd tegen IJVV JO11-3 en daarmee zit de najaarscompetitie 2017 er alweer op.