JO11-1 pakt definitief 2e plek in najaarscompetitie!

... (schot)
25'

Onder 11, JO11-1, 1e klasse 02

13 januari 2018 10:30

Op 13 januari een competitiewedstrijd. Dat komt niet vaak voor. Op verzoek van 't Harde spelen we deze inhaalwedstrijd in de najaarscompetitie alsnog. Inzet: de 2e plek achter kampioen WVF. De afgelopen week zijn we al weer volop bezig geweest. Een mooi indoortoernooi en twee trainingen zitten er al weer op.

Dat was tijdens de wedstrijd ook duidelijk te zien. Vooral in de eerste helft zien we een fel en goed voetballend Epe. 't Harde had geluk dat het vizier van onze mannen nog niet helemaal op scherp stond. We komen zeer verdiend op een 2-0 voorsprong. Vanaf dat moment verslappen de mannen iets en worden er te veel risico's genomen. Een onoplettendheid zorgt ervoor dat 't Harde een paar seconden voor rust op 1-2 komt.

In de tweede helft start 't Harde fel. Er ontstaat een boeiend gevecht die tot de laatste minuut duurt. Epe weet de wedstrijd niet definitef te beslissen en dat maakt het spannend. In de tweede helft wordt niet meer gescoord en dat betekent dat de verdiende 2e plek een feit is. De komende weken spelen de mannen een paar oefenwedstrijden tegen gerenomeerde tegenstanders als DVS'33 en VVOG. Tussendoor spelen we nog de inhaal bekerwedstrijd tegen SDC Putten. In de voorjaarscompetitie een aantal nieuwe tegenstanders en de kans op revanche tegen WVF. Kortom mooie en uitdagende maanden..