... (e.d.)
47'

Onder 11, JO11-2, 2e klasse 02

7 oktober 2017 8:45

Onze tegenstander vandaag was de JO11-1 van KCVO uit Vaassen. Deze tegenstander speelde aan het begin van het seizoen nog in de 1e klasse, maar zijn op eigen verzoek lager ingedeeld en zitten nu bij ons in de poule. Het beloofde dus een zware klus te worden.

De jongens starten goed en wisten met leuk combinatiespel al gelijk wat kansjes te creëren. Het was ook niet verrassend dat we op een voorsprong kwamen na een pass van Jeffrey op Daan die de bal langs de keeper inschoot 0-1. De KCVO-ers kropen uit hun schulp en door goed voetbal kregen ze  kansen op de gelijkmaker. Gelukkig gingen ze met de kansen slordig om en ook onze keeper van de dag, Pepijn wist de nodige ballen tegen te houden en was het Lars Hofman die aan het eind van de eerste helft de marge wist te vergroten. Met een fraai afstandsschot in de hoek werd de keeper verrast en konden we met een tussenstand van 0-2 de rust ingaan.

Na de rust zagen we een heel ander beeld. Of de gedachte dat de punten van deze wedstrijd al in de zak waren of de vermoeidheid toesloeg, maar onze jongens kwamen niet meer aan voetballen toe. De tegenstanders  zette onze jongens steeds goed onder druk. Verdedigend kwamen we er niet meer uit en konden de aanvallers niet meer bereiken.  KCVO kreeg volop kansen en waar ze in de 1e helft nog faalde in de afronding, hadden ze het geluk nu wel mee. Al snel in de 2e helft werd het 1-2 en binnen 15 minuten had de thuisploeg de achterstand van 0-2 omgebogen naar een voorsprong van 6-2 en hadden we ook nog eens de pech dat we zelf de eindstand op 7-2 zette door een eigen doelpunt.

Komende zaterdag krijgen we Nunspeet JO11-2 op bezoek en proberen dan maar de punten te pakken, want KCVO was vandaag te sterk.

Helaas Alex, Bjarne, Daan, Jasper, Jeffrey, Keano, Lars, Lars en Pepijn, volgende keer beter!!!