...
47'

Onder 11, JO11-2, 2e klasse 02

11 november 2017 9:15

Vandaag reisde we af naar Hattem om het daar tegen de plaatselijke JO11-2G op te nemen. Op een kort gemaaid kunstgrasveld (er stond bijna geen spriet meer omhoog) werd een goede warming-up afgewerkt en na de teambespreking kon de wedstrijd beginnen. Het was deze week Lars Huiskamp die de rol van keeper op zich nam en mocht proberen het doel schoon te houden.

Na de aftrap zagen we een weifelend Epe die voorzichtig de bal probeerde rond te spelen zonder de overtuiging die we vorige week zagen. Het leek wel of de jongens er geen zin in hadden en ze lieten Hattem dan ook het spel maken. Dat kwam hun duur te staan, want door een onoplettendheid in de verdediging scoorde Hattem al vrij snel de 1-0. Onze jongens probeerde zich toch in de wedstrijd te knokken en dat werd aan het einde van de 1e helft ook beloond door een doelpunt van Pepijn op aangeven van Jasper 1-1. Lang kon er niet genoten worden van het doelpunt, want één minuut na de gelijkmaker was het Hattem die weer op voorsprong kwam en met een stand van 2-1 gingen we de rust in.

Na een donderspeech in de rust was de hoop dat de jongens het voetballen weer zouden oppakken in de 2e helft. Helaas lukte dat de Eper boys niet. We liepen weg uit de posities, de passing en aannames gingen niet goed en hadden moeite om elkaar te vinden, waardoor de mooie combinatie achterwege bleven. Het was een strijd op het middenveld en onze jongens hadden moeite om zich staande te houden.  Hattem kwam met een aantal goed aanvallen dreigend voor de goal en wisten zo de 3-1 en 4-1 er in te prikken, mede door wat geklungel achterin. De koppies gingen naar beneden en het doel van Lars werd belaagd door Hattem en werd een schietschijf. Gelukkig schoten de Hattemers niet met scherp, waardoor een grotere achterstand achterwege bleef. Tegen het einde van de wedstrijd wist Pepijn de marge nog te verkleinen door de bal beheerst naast de uitstekende keeper van Hattem binnen te schuiven en bracht de eindstand op 4-2.

Er is door iedereen hard gewerkt, maar helaas heeft dit niet mogen baten. Volgende week wacht de wedstrijd tegen ASV Dronten JO11-2 die we bij winst dan onder ons kunnen houden in de stand.

Kop op Alex, Bjarne, Daan, Jasper, Jeffrey, Keano, Lars, Lars en Pepijn, volgende keer nieuwe kansen!!!