... (schot)

Onder 11, JO11-1, 1e klasse 02

28 oktober 2017 10:15

Onbekend

Vandaag kwamen de mannen van VSCO uit Oosterwolde naar Epe voor onze 5e competitiewedstrijd. Nadat we voige week een topprestatie hebben geleverd tegen Robur, was vandaag voornamelijk de eerste helft een inspiratieloze. Het balletje werd keurig rond gespeeld maar het vizier stond niet op scherp. Het oogde allemaal een beetje plichtmatig en we gingen met een 1-0 voorsprong rustten. In de 2e helft hebben we het klasseverschil ook in de score kunnen vertalen.  De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een eenvoudige 9-3 overwinning, waarbij er enkele mooie uitgespeelde doelpunten vielen te noteren. Jammer van de 3 tegengoals, dat was onnodig.

Volgende week naar S.V. Zwolle, een grote onbekende voor dit team.