48'
Stijn Blok (schot)

Onder 11, JO11-1, 1e klasse 02

14 oktober 2017 8:30

Op een vroege zaterdagochtend speelt Epe JO11-1 een moeizame eerste helft. De thuisspelende ploeg was duidelijk beter gewend aan het vroege aanvangstijdstip. De rust wordt bereikt met een 3-3 tussenstand. De tweede helft laat Epe zien hoe goed ze kunnen voetballen als iedereen zich aan zijn opdracht houdt. De eindstand is 4-8, waarbij de kansen ruimschoots aanwezig waren om de dubbele cijfers te kunnen halen.

Volgende week de laatste bekerwedstrijd thuis tegen Robur JO11-1. Drie punten en een ruime overwinning zijn nodig om de volgende ronde te bereiken.