48'
Lars Hofman (schot)

Onder 11, JO11-2, 2e klasse 02

28 oktober 2017 9:15

In de vijfde speelronde van de competitie staat een duel tegen OWIOS-JO11-1 op het programma. Een spannend duel als we kijken naar de stand, OWIOS zit ons op de hielen. Alex trekt vandaag maar eens de keepershandschoenen aan en probeert het doel schoon te houden. Verder zijn we weer helemaal compleet, dus we beginnen vol goede moed aan de wedstrijd.

Onze mannen laten het balletje lekker rond gaan en weten elkaar goed te vinden. Helaas wordt het goede spel niet beloond met een doelpunt in de beginfase. OWIOS is in het begin nog zoekende maar komt er in de counter vaak gevaarlijk door heen. Epe zet weer eens een mooie aanval op, mooie combinaties tussen de verdedigers en de aanvallers, maar er wordt maar niet gescoord. Aan de andere kant gebeurt dat wel, wanneer de langste man van het veld een sprintje in zet staat hij zo oog in oog met Alex en schuift het balletje beheerst in het doel. 1-0, OWIOS. Kort hierna krijgt Epe weer kansjes. Iedereen heeft het wel geprobeerd, maar de ballen vliegen over of naast en dan staat de keeper weer op de goede plek. Het blijft 1-0 tot dat OWIOS er weer uit komt en op een 2-0 voorsprong komt. Zo lijken we te gaan rusten met een 2-0 achterstand, maar daar denkt Jasper anders over. Tijdens een aanval valt de bal voor de neus van Jasper en hij stift de bal met links over de keeper heen. 2-1.

Over de tweede helft kunnen we heel kort zijn. In het begin van de tweede helft is het net zo spannend als in de eerste helft. Er worden opnieuw veel kansen gemist, daarbij moet gezegd worden dat we ook geen geluk hadden. Maar toch zegt de uitslag heel iets anders. Wanneer OWIOS de 3-1 weet te maken gaan de koppies hangen. Lars Hofman weet tussen de doelpunten door van OWIOS ook nog een doelpuntje te maken. En zo fluit de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd met een einduitslag van 8-2. Een geflatteerde uitslag.

Koppies weer omhoog want woensdag staat er weer iets leuks op het programma, namelijk een dag naar Papendal, het trainingscomplex van Vitesse. Waar we mee gaan doen aan de Twin games.