52'
... (schot)

Onder 11, JO11-1, 1e klasse 02

7 oktober 2017 10:15

Vandaag een wedstrijd tegen ZAC JO11-1. Deze mannen komen we al enkele jaren tegen, toch zien we vandaag een aantal nieuwe gezichten in het team, die achteraf ook het verschil maken.

De eerste helft is voor onze mannen. We bereiken de rust met een 2-0 voorsprong. Deze voorsprong stelt de leiding niet helemaal gerust omdat ZAC veel wisselmogelijkheden heeft (10 spelers).  We hebben de mannen gewaarschuwd om niet te verslappen. Nadat ZAC in de 32e minuut de aansluitingstreffer scoorde was het vooral tegenhouden voor de Eper mannen. In de 48e minuut maakt ZAC de gelijkmaker. Door enkele blessure behandelingen duurde de wedstrijd langer dan 50 minuten. In de 52e minuut scoorde ZAC de 2-3 en staan de Epenaren met lege handen.  Een gelijk spel was verdiend geweest maar zat er helaas niet in. Volgende week spelen we tegen Hatto Heim, dan gaan we weer voor de drie punten.