...

Onder 11, JO11-2, 2e klasse 02

30 september 2017 9:00

Dennis Beekman

Vandaag het tweede competitie duel thuis tegen WZC Wapenveld. Het is weer vroeg opstaan voor de jongens van de JO11-2 en dat is te merken in het begin van de wedstrijd. Meteen wordt het duidelijk dat het geen makkelijke wedstrijd gaat worden. Slordigheden voor en achterin zorgen ervoor dat de wedstrijd moeilijk op gang komt. In de vijfde minuut beland de bal bij Lars Hofman, via Lars Huiskamp, en Lars Hofman denkt niet na en schiet de bal tegen de touwen aan, 1-0. Hierdoor kwam Epe wat beter in de wedstrijd maar vaak ontbrak de eindpass om gevaarlijk te worden. WZC kwam er een paar keer gevaarlijk door heen, ze zochten goed de ruimtes achter de verdediging. Vaak herstelde de verdediging van Epe zijn defensieve dekkingsfouten, maar in de tiende minuut werd het dan toch 1-1. De wedstrijd ging gelijk op maar de kansen waren voor Epe. Uiteindelijk resulteerde een aanval in een corner. Daan gaf een goede voorzet en de bal bleef hangen voor het doel…. BOEM! 2-1. Lars Huiskamp haalt de poot maar eens aan en scoort. Rust 2-1 voor Epe.

In de tweede helft was er een zelfde spelbeeld als in de eerste helft. Veel onnodig balverlies aan beide kanten en kijken of er geprofiteerd kon worden. Na 35 minuten beland de bal aan de linkerkant van het veld er vindt een stevige tackle plaats van Lars Huiskamp en Epe komt in balbezit. Dan wordt het tempo opgeschroefd en is de bal zo bij de spits. Pepijn haalt ook maar eens uit maar de keeper brengt redding., maar kan niet voorkomen dat de bal voor de voeten van de Daan terechtkomt. Daan schuift de bal beheerst in de lange hoek en brengt de stand op 3-1. Epe lijkt op weg naar de tweede competitie overwinning, en speelt de wedstrijd rustig uit. Maar de jongens kunnen niet voorkomen dat Bjarne, goede pot gekeept, de 2-3 uit het net moet vissen. Beide teams komen nog wel aan kansjes toe maar komen niet meer aan scoren toe. Uitslag 3-2.