50'
... (schot)

Onder 11, JO11-1, 1e klasse 02

23 september 2017 10:15

Vandaag de start van het competitie seizoen. WVF is een geduchte tegenstander voor de mannen, we hebben nog niet eerder van ze weten te winnen. Een gewaarschuwd mens...

De eerste helft was er een om snel te vergeten. De mannen werden redelijk overlopen. WVF was gewoon veel feller dan Epe. Dit resulteerde in een 0-3 achterstand. In de rust de mannen toch maar even toegesproken. De tweede helft was van Eper-zijde veel beter. We kwamen terug tot 1-3 en er waren kansen op de aansluitingstreffer. Toen redelijk onverwacht de 1-4 viel in de 47e minuut was het afgelopen. De mannen lieten hun hoofd hangen en WVF liep in korte tijd uit naar 1-7.

Volgende week uit naar WHC. Nieuwe ronde, nieuwe kansen.