46'
Assist: Lars Hofman

30 augustus 2017 18:30

Jordy Wouters

Vanavond stond het tweede oefenduel op het programma tegen SEH JO11-2 die komend seizoen uitkomt in de 3e klasse. Alex was weer hersteld van zijn blessure en Pepijn had zich ook weer bij de selectie gevoegd. Met de complete 9 werd de warming-up aangevangen en werden onze boys voorbereid op de laatste oefenwedstrijd. De opstelling werd bekend gemaakt, waarbij Pepijn het Eper doel in de eerste helft mocht gaan schoon houden.

Vanaf het fluitsignaal gooiden onze jongens meteen de druk er vol op en werd snel de bal veroverd van onze tegenstander. Na constante druk op de helft van SEH kwam in de 9e minuut de openingstreffer op naam van Lars Hofman te staan. De bal verdween hard in de verre hoek, 1-0. Snel daarna volgde de 2-0 van dezelfde Lars na een mooie assist van Daan. SEH krijg nauwelijks de kans om te voetballen, omdat elke poging die ze ondernamen om een aanval op te zetten, bruut werd verstoord door de mannen Keano, Jeffrey, Lars Huiskamp en Alex. Rustig  en met prachtig voetbal werd aan de Eperzijde continue de aanval opgebouwd en wisten ze elkaar weer goed te vinden. Na een kwartier spelen schoot Daan een inzet van Jeffrey achter de doelman van Heerde, 3-0. Ondertussen had de keeper van Heerde al meerdere pogingen weten tegen te houden. Na wederom een assist van Jeffrey wist Daan de 4-0 binnen te tikken. Het balletje bleef heerlijk rond gaan op de helft van Heerde en Pepijn kreeg nauwelijks iets te doen. Onze verdediging stond als een huis en als ze er dan toch door kwamen stond Pepijn zijn mannetje. Net voor het einde van de eerste helft wisten de beide Larsen elkaar perfect te vinden. Lars Huiskamp gaf een lange pass vanaf eigen helft over iedereen heen en belandde bij Lars Hofman voor de voeten. Hij ging alleen op de keeper af en tekende de 5-0 aan.

Na de rust deed Jeffrey de keepershandschoenen aan en was vast besloten om, net als Pepijn, netjes de nul te houden. Wederom werd van achteren de aanval opgebouwd en na enkele minuten spelen was het Jasper die vol uit kon halen richting het doel van SEH. De bal werd onderweg door Bjarne aangetikt en verdween in het doel, 6-0. Toch werd SEH in de tweede helft af en toe iets gevaarlijker, omdat onze jongens wat verslapten. Er werd teveel op de aanval gespeeld en door een lange bal kwamen twee man van SEH voor onze doelman te staan. Deze kans werd goed uitgespeeld en was onhoudbaar voor Jeffrey, 6-1.
Het spel werd wat slordiger en kansen bleven uit. Echter enkele minuten voor het eindsignaal van de prima fluitende scheidsrechter, was het Daan die een voorzet van Lars Hofman wist te verzilveren, 7-1.

De opa's, oma's, ouders en andere geïnteresseerden werden getrakteerd op een geweldig spelende thuisploeg. De jongens wisten elkaar goed te vinden en wij gaan met heel veel vertrouwen de eerste bekerwedstrijd tegemoet aankomende zaterdag. Kom allen kijken naar dit prachtige team! ????????

Ga zo door Pepijn, Bjarne, Keano, Jeffrey, Alex, Daan, Jasper, Lars en Lars, want jullie kunnen trots zijn op het geweldige teamwork die jullie vanavond wederom hebben laten zien!