Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Epe knokt zich naar 4-1 winst op Columbia

Epe knokt zich naar 4-1 winst op Columbia

Epe 1

4 - 1

Columbia 1 (zon)

Lars Timmer (intikker)
4'
Stefan Lokhorst (intikker)
51'
Stefan Lokhorst (intikker)
53'
62'
... (intikker)
90'

Competitie

Mannen, 1, 2e klasse J

Datum

25 maart 2018 14:00

Scheidsrechter

J.A.C van Dongen

Accommodatie

Sportpark Wachtelenberg
Sportlaan 5-7
8162 BE
Epe
tel. 0578-612483

Het moest en dat straalde SV Epe 1 uit tegen Columbia met als resultaat een 4-1 overwinning op het Apeldoornse Columbia en verdiend was het.

Voorafgaand aan de wedstrijd was er een minuut stilte vanwege het veel te jong overlijden  van het markante  SV Epe clubblid  Hennie Nijkamp.

De thuisploeg was direct bij de les en overrompelde de Columbianen al heel snel en kwam in de 4e minuut op een 1-0 voorsprong toen Lars Timmer bij de 2e paal de bal , na goed doorzetten van Stefan Lokhorst in  kon tikken.
Columbia rechtte de rug maar goed keeperswerk van de uitstekende Bas van Schoonhoven verhinderde de gelijkmaker.
Columbia probeerde op allerlei manieren de wedstrijd naar haar hand te zetten. De zeer jonge, talentvolle en uitstekende scheidsrechter, J.A.C van Dongen, had de handen vol aan deze wedstrijd, maar liet zich niet de kaas van het brood eten. Standvastig, kordaat  leidde de scheidsrechter deze pittige wedstrijd.
De spel speelde zich voornameljk af op het middenveld. De Eper verdediging gaf weinig kansen weg  en de Eper voorwaartsen bleven gevaarlijk zonder tot doelpunten te komen.
Ruststand 1-0
Na de rust hetzelfde spelbeeld, hoewel Epe gevaarlijker in de aanval werd. Meerdere mogelijkheden en eindelijk, na vele wedstrijden weer, wist Stefan Lokhorst het doel te vinden door een intikker bij de 1e paal in de  51e minuut (2-0). Columbia werd in deze fase weggespeeld en het was weer Stefan Lokhorst met een intikker die de 3-0 aantekende. Goed voorbereidend werk van de Eper voorhoede en middenveld lag hieraan ten grondslag..

Columbia probeerde terug in de wedstrijd te komen en kwam zomaar in den 62e minuut tot de eretreffer. Epe had het even moeilijk maar Epe doelman Bas van Schoonhoven keepte fantastisch.
Epe wisselde  Frenkie Overmars voor Gerrit Calkhoven en  Luke Berkhoff voor Leon Pannekoek, die uiteindelijk de 90e minuut de 4-1 einduitslag op het scorebord wist te brengen.
Een mooie teamprestatie van de Epenaren. Dik verdiend. Een mooi zondagmiddag voor het talrijke Epe publiek op de Wachtelenberg.

Volgende week het fantastische Marc Overmars Paastoernooi op de Wachtelenberg met fantastische talenten uit binnen- en buitenland en  op Paasmaandag de belangrijke uitwedstrijd tegen het Apeldoornse WSV. Hopenlijk kunnen de Epenaren hun goede spel weer in winst omzetten. De hardwerkende en goed spelende ploeg verdiend het.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!