Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Epe pakt een punt, maar verliest Koen Logen

Epe pakt een punt, maar verliest Koen Logen

Epe 1 (zon)

2 - 2

Luctor Et Emergo 1 (zon)

6'
... (schot)
20'
... (schot)
74'

Competitie

Mannen, 1, 2e klasse J

Datum

11 maart 2018 14:00

Scheidsrechter

de heer H.T. Reintjes

Accommodatie

Sportpark Wachtelenberg
Sportlaan 5-7
8162 BE
Epe
tel. 0578-612483

Een vervelende middag voor Koen Logen, die na meer dan een jaar blessureleed, weer volledig inzetbaar was.
Koen speelde enige oefenwedstrijden en was weer volledig fit, maar het noodlot sloeg toe in de thuiswedstrijd tegen het Almelose Luctor et Emergo.
In de 25e minuut verdraaide Koen op het middenveld zijn knie en moest per brancard het speelveld verlaten. Het is te hopen voor Koen dat de schade meevalt, de eerste prognoses wijzen er helaas niet op.

De eerste schade liep Epe tegen Luctor al in de 10e minuut op toen de, door blessures aangepaste, verdediging werd uitgekapt en Luctor simpel op 0-1 kwam. Onverdiend eigenlijk want Epe begon sterk en kreeg in de 6e minuut een 100% kans toen Stefan Lokhorst alleen voor de doelman, de bal naast het doel schoof. Zo makkelijk als Stefan vorig seizoen scoorde, zo moeizaam gaat het nu en dat is heel jammer natuurlijk, Epe was zeker niets minder en kreeg in de 20e minuut weer een goede kans. De uitstekend spelende Koen Logen controleerde de bal en stelde Stefan Lokhorst in staat de bal hard in te schieten , maar nu was de doelman een sta in de weg.

Luctor profiteerde in de 22e minuut van naïef verdedigen en scoorde de 0-2. De ploeg uit Almelo zat op rozen.Na het vervelende voorval met Koen Logen rechte Epe de rug. De voor Koen ingevallen William Potkamp, stichtte enige keren gevaar maar de paar kansen voor de rust troffen geen doel.

Na de rust zette Epe alles op alles om de aansluitingstreffer te maken. De tegenstander traineerde het spel en de sfeer werd er in het veld niet beter op.
De rustig leidende scheidsrechter Reintjes moest zelfs 3 gele kaarten uitdelen aan Luctor n.a.v. overtredingen en 1x geel aan Epe.

Epe wisselde in de 60e minuut Leon Pannekoek in voor Tom van Schoonhoven, waardoor Frenkie Overmars aanvallender ging spelen. De druk werd opgevoerd en er kwamen kansen. In de 74e minuut was het raak. Een mooie aktie van Luke Berkhoff die door een steekpass Stefan Lokhorst ,maar ook William Potkamp vrijspeelde. William pikte de bal op en scoorde beheerst de aansluitingstreffer.  (1-2)
Epe zette alles op alles en uiteindelijk was het Sven Hoogenboezem die de verdiende 2-2 gelijkmaker kon scoren in de 88e minuut.

In elk geval redde Epe hiermee één punt en kon daardoor de laatste plaats in de competitie verlaten. Het is nog een lange weg te gaan om het doel te bereiken en zich veilig te spelen, het zal wellicht zonder Koen Logen moeten gebeuren, maar de teamspirit en de wil om te slagen zit zeker in de ploeg.

Opstelling SV Epe:
Bas van Schoonhoven, Bas Smit, Chiel Brummel, Ramon Heukels,  Frenkie Overmars,
Sven Hoogenboezem, Lars Timmer, Koen Logen (25. William Potkamp), Luke Berkhoff, Stefan Lokhorst, Leon Pannekoek (60. Tom van Schoonhoven)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!