Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Zuur verlies voor Epe tegen goed spelend Luctor

Zuur verlies voor Epe tegen goed spelend Luctor

Luctor Et Emergo 1 (zon)

4 - 3

Epe 1 (zon)

... (kopbal)
18'
45'
... (e.d.)
53'
... (schot)
62'
...
66'
... (intikker)
93'

Competitie

Mannen, 1, 2e klasse J

Datum

5 november 2017 14:00

Scheidsrechter

Arntz

Accommodatie

Sportpark Immerloo
Loostraat 22 A
6924AE
LOO GLD
tel. 0316-261164

Epe begon te slap aan de wedstrijd en werd direct onder druk gezet en moest al snel een bal van de lijn koppen, De ploeg herpakte zich snel en kwam via een snelle counter op een 0-1 voorsprong. via Frenkie Overmars en Stefan Lokhorst, die Sven Hoogenboezem  bediende. Sven schoot de bal in de rechter benedenhoek. 0-1
Tegen de verhouding in maar het was een mooie opsteker in de 8e minuut. Luctor bleef het meeste balbezit houden  en kwam in de  18e minuut op gelijke hoogte, toen de bal vanuit een corner hard en het Epe doel werd gekopt.

De wedstrijd ontwikkelde zich  tot een redelijk gelijkopgaande strijd. Luctor had het meeste balbezit en Epe werd gevaarlijk door snelle aanvallen. Vlak voor de rust ontfutselde Ramon Heukels de bal en stoomde dwars door het midden op richting het Luctor doel, gaf de bal aan Frenkie Overmars, die hard voorgaf, onder druk van de Epe aanvaller schoot een Luctor verdediger in eigen doel waardoor Epe mooi met een 1-2 voorsprong de rust in kon gaan.

Na de rust kwam Luctor weer sterk aanvallend uit de kleedkamer, de Eper verdediging stond goed te verdedigen en Epe probeerde via snelle uitvallen  gevaarlijk te worden en dit gebeurde al snel want Ramon Heukels stoomde in de 53e minuut op via de linkerkant, gaf een strakke voorzet die door Stefan Lokhorst prachtig bij de eerste paal werd ingeschoten (1-3).

Luctor wisselde al snel en bracht een nieuwe aanvaller in het veld. Dit werkte goed want de thuisploeg kwam via een uitgespeelde aanval in de 62e minuut op 2-3.

Luctor bleef druk zetten om de gelijkmaker te forceren en was dichtbij een doelpunt in de 66e minuut, echter Ramon Heukels wist de bal een halve meter voor de doellijn weg te schieten, de scheidsrechter floot echter voor een doelpunt waardoor de Epe ploeg direct protesteerde.  Helaas had dit geen effect. De scheidsrechter wimpelde de protesten af en stuurde Dennis Calkhoven van het veld en gaf meerder gele kaarten aan meerdere Epe spelers. De stand bleef 3-3.
Even later kreeg Epe speler Lars Timmer zijn tweede gele kaart waardoor Epe nog mr met 9 spelers op het veld stonfmet nog 20 minuten te spelen.

De druk werd groot , Epe kwam zelfs met 9 man een paar keer gevaarlijk voor het Luctor doel. Diep in blessuretijd viel het doek en kwam de thuisploeg op de 4-3 winst.

Epe voelde zich zeer benadeeld door de foute beslissing van de scheidsrechter, die een doelpunt toekende welke niet een doelpunt ws, hetgeen ook bevestigd werd door de thuisploeg.
Voor Epe reste niets anders dan gedesillusioneerd de terugreis naar Epe te maken en proberen de ploeg op de rit te krijgen voor de volgende thuiswedstrijd.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!