Hierden JO11-2

Onder 11, JO11-2, Groep 2 06

16 september 2017 9:05

Dennis Beekman

Na de afgelaste bekerwedstrijd van vorige week  tegen Nunspeet mochten onze jongens vandaag de wei in om de 2e bekerwedstrijd tegen Hierden JO11-2 te spelen. Daan was gisteren nog een beetje ziek, maar vandaag was hij er gelukkig weer bij.

Het was mooi voetbalweer en de jongens hadden er zin in. Dat lieten ze vanaf het begin ook meteen zien. Lars Hofman werd door Jasper goed ingepasst en schoot al meteen de 1-0 in. Er werd weer mooi gecombineerd en iedereen liep goed op zijn positie en veel kansen werden gecreëerd . Maar geheel tegen de verhouding in was het Hierden die halverwege de eerste helft, de goed keepende Keano passeerde en de 1-1 wisten te scoorde. Maar de jongens bleven voetballen en de aanvallers Jasper, Pepijn, Lars Hofman en Daan werden regelmatig goed bediend vanuit achteren. Zo kwam ook de 2-1 tot stand. Jeffrey stuurde Daan met een snel genomen  inworp de hoek in en na een goede voorzet van Daan, schoot Lars Hofman de 2-1 binnen en met deze stand gingen we de rust in.

De tweede helft werd met dezelfde opstelling begonnen als de eerste helft behalve dat Lars Huiskamp nu onder de lat ging staan om het doel te verdedigen. En ook net als in de eerst helft was het Lars Hofman die de score opende door vanuit de draai de bal achter de keeper tegen het net te schieten 3-1. Hierna werd het spel wat rommeliger van onze jongens en de tegenstander wist hier goed van te profiteren. De druk op de Eper verdediging werd opgevoerd en het lukte niet meer om de bal bij het eigen doel weg te krijgen en kort na elkaar werd de 3-2 en 3-3 door de Hierdenaren gemaakt. Blijkbaar werden de jongens door deze tegendoelpunten wakker geschut en gingen de strijd weer aan. De verdedigers Keano, Bjarne, Alex en Jeffrey kregen wat meer ruimte en konden daardoor de aanvallers weer beter bereiken. Daan zorgde al snel voor de voorsprong en schoot de 4-3 binnen en met een fraaie één tweetje tussen Pepijn en Lars Hofman scoorde laatst genoemde de 5-3. Ook de 6-3 was een mooi opgezette aanval. Jasper gaf een steekpass op de inkomende Daan die de keeper kansloos liet.  De slotfase was een over en weer aan kansen maar keeper Lars Huiskamp weerhield de tegenstander van doelpunten met een paar mooie reddingen.

Met een goed gevoel kunnen we ons opmaken voor de eerste wedstrijd van de najaarscompetitie 2017 waar we volgende week de JO11-1 van BAS uit Biddinghuizen als tegenstander treffen.

Super gevoetbald en hard gewerkt Alex, Bjarne, Daan, Jasper, Jeffrey, Keano, Lars, Lars en Pepijn!!!!