Wederom winst voor de JO11-2 tegen Nunspeet JO11-2.

4 - 10

Epe JO11-2JM

Onder 11, JO11-2, Groep 2 06

21 oktober 2017 8:45

In de vroege ochtendschemer verzamelen we ons voor de uitwedstrijd tegen Nunspeet JO11-2. Deze tegenstanders was geen onbekende voor je jongens. In de voorbereiding speelde we een oefenwedstrijd met 6-6 gelijk en vorige week werd de competitiewedstrijd nog gewonnen met 5-2.
Vandaag stond de inhaalwedstrijd voor de beker op het programma. Het was een wedstrijd waar niks meer vanaf hing. Zwart Wit ’63 had alles nog gewonnen en waren door in de beker.

Omdat Keano nog op vakantie was hebben we Ehren van de JO11-3 weer gecontracteerd voor deze wedstrijd en hij had er zin in. Al in de 2’ minuut opende hij, naar een goed opgezette aanval over links, de score 0-1. Zo slaperig als de jongens nog in de kleedkamer waren, zo actief waren ze nu op het veld, ondanks dat het behoorlijk begon te regenen.  Ze tikten de bal goed rond en er werden mooie aanvallen opgezet. Het waren de twee Lars-en die voor de 0-2 zorgen. Lars Huiskamp gaf een mooie steekpass op Lars Hofman die beheerst afrondde. Ondanks het goede spel was het Nunspeet die de aansluitingstreffer scoorde 1-2, maar even later bracht Lars Hofman op aangeven van de opkomende Alex het verschil weer op twee doelpunten 1-3. Het was voor de tegenstander moeilijk om door de goede verdediging met Bjarne, Lars Huiskamp Alex en Jeffrey te komen, maar door wat onoplettendheid wist Nunspeet de stand op 2-3 te brengen. De mouwen werden opgestroopt en de aanvallers Lars Hofman, Ehren, Pepijn en Jasper werden aan het werk gezet en voor de rust werd de voorsprong uitgebreid naar 2-6. Eerst was het Pepijn die met een hard schot de keeper kansloos liet 2-4, daarna Ehren die met een mooie voetbeweging zijn tegenstander op het verkeerde been zette en de bal inschoot 2-5 en Pepijn was het die alert reageerde op een schot van Lars Hofman en uit de rebound kon intikken 2-6.  Af en toe kwamen de Nunspeters nog wel eens voor de goal en kregen wat kansjes, maar Daan wist met een aantal katachtige reddingen een doelpunt te voorkomen.

Na de rust gingen de jongens vrolijk verder met scoren. Ehren wist alweer na 3 minuten in de tweede helft het net te vinden 2-7 en Jasper pikte ook zijn doelpuntje mee op aangeven van Lars Hofman 2-8. Ook wist de mee opgekomen Lars Huiskamp nog te scoren. Via mooie combinaties over de linkerkant zette Ehren de bal op Lars Huiskamp die de bal met een droge knal in het net schoot 2-9. De concentratie nam wat af en het spel werd wat rommeliger. Hiervan profiteerde Nunspeet goed en verkleinde de marge 4-9. Maar het was Ehren die aan alle illusies van Nunspeet een einde maakte door na een goede pass van Pepijn de eindstand op 4-10 te zetten.

Volgende week een belangrijke wedstrijd tegen Owios JO11-1 die één punt onder ons staat in de competitie.

Mooi gevoetbald Alex, Bjarne, Daan, Ehren, Jasper, Jeffrey, Lars, Lars en Pepijn, blijf zo doorgaan!!!