... (schot)
48'

Onder 11, JO11-1, Groep 1 39

21 oktober 2017 10:15

Vandaag de laatste wedstrijd in onze bekerpoule. Het is een inhaalwedstrijd tegen Robur. Vooraf wisten we dat we een kans hadden, maar dat het zwaar zou worden tegen deze goede ploeg. We moeten met minimaal 3 doelpunten verschil winnen om door te gaan.

De mannen hadden er zin in. Het positiespel tijdens de warming-up beloofde veel goeds. Het was een boeiend gevecht tussen twee teams die verzorgd voetbal speelden. De rust werd bereikt met een 3-1 voorsprong. Direct na de rust de aansluitingstreffer van Robur. Zou het weer zo'n tweede helft worden...

Niets was minder waar. Epe speelde ook een prima tweede helft. Na de 3-2 liep Epe uit naar een 6-2 voorsprong. Robur maakte nog de 6-3, maar het slotakkoord was weer voor Epe.  Een mooie teamprestatie van de mannen. We gaan door in de beker!