ZAC JO11-1

3 - 5

Epe JO11-1

21 juni 2017 18:45

De tweede oefenwedstrijd van het nieuwe JO11-1 bracht de spelers naar ZAC. Onder tropische omstandigheden werd om 18:45 uur afgetrapt.
Voordat de Epenaren het goed en wel beseften dat de wedstrijd was begonnen, lag de bal achter Nick in het doel; 1-0. Vijf minuten later scoorde ZAC opnieuw en keken de Epenaren tegen een 2-0 achterstand aan.
Hierna kwam de wedstrijd meer in evenwicht en gingen de Epenaren voetballen. In de zeventiende minuut leverde dit de aansluitingstreffer op. Een schot van Cas belande op de paal, maar Floris lette goed op en schoot de rebound hard in het doel. Het slotakkoord was echter voor ZAC, dat vlak voor rust de stand op 3-1 zette.
Na rust een ander beeld. Vanaf de aftrap gingen de Epenaren in de aanval. Eerst was het Bas die met een mooi schot voor 3-2 zorgde. Twee minuten later begon Thomas aan de rechterkant van het veld aan een mooie rush. Met Thomas prima voorzet wist Cas wel raad; 3-3. Een minuut later was het Wessel die de bal hard in het doel schoot.
Zo werd een 3-1 achterstand in vijf minuten omgebogen in een 3-4 voorsprong. Hiermee was het nog niet gedaan. Halverwege de tweede helft bepaalde Cas de eindstand op 3-5.
Met deze nuttige oefenwedstrijd sluiten Nick, Thomas, Stijn, Gijs, Levi, Floris, Bas, Cas en Wessel het eerste deel van de voorbereiding af. In augustus komt het vervolg.
Namens het nieuwe JO11-1 allemaal een hele leuke, fijne vakantie en jullie worden door Nick, Thomas, Stijn, Gijs, Levi, Floris, Bas, Cas en Wessel uitgenodigd om komend seizoen hun avonturen op het veld 'live' te volgen.
De thuiswedstrijden van JO11-1 zijn om 10:15 uur. Tot dan!