SEH JO11-1

1 - 6

Epe JO11-1

14 juni 2017 19:00

Voordat  de welverdiende vakantie aanbreekt zijn er nog twee oefenwedstrijden ingepland voor het nieuw ingedeelde JO11-1. Dit om vast aan elkaar te 'wennen'.  Vanavond was de eerste wedstrijd tegen SEH JO11-1.
Om 18:30 uur trapten Nick, Thomas, Gijs, Stijn, Levi, Floris, Wessel, Cas en Bas onder de bezielende leiding van Jarne en Mees af voor de eerste wedstrijd in deze samenstelling.
Na een wat onwennig begin kwamen de Epenaren langzaam maar zeker op stoom.
In de zesde minuut opende Gijs de score. Daarna duurde het tot de zeventiende minuut en Levi de 0-2 aantekende. Een paar minuten later was het Cas die de aanval opzette en Wessel de gelegenheid gaf om te scoren. Een kleine minuut later was het opnieuw Cas die met een prima pass, Bas vrij voor de keeper zette; 0-4.
Direct na rust was het omgekeerd en zette Bas met een prima bal Cas vrij voor de keeper en werd de stand 0-5.
Hierna namen de Epenaren iets gas terug en kon SEH vijf minuten voor tijd de 1-5 maken. Het slotakkoord was echter voor de Epenaren. Wessel bepaalde de eindstand op 1-6.
Een prima wedstrijd van de Epenaren met mooie combinaties en prima individuele acties.
Woensdag 21 juni volgt de tweede oefenwedstrijd tegen ZAC JO11-1.