Hattem JO11-1

-

Epe JO11-1

27 mei 2017 13:00

Onder tropische omstandigheden heeft SV Epe JO11-1 deelgenomen aan het Pupillentoernooi in Hattem. Op het kunstgrasveld zijn zes wedstrijden van 11 minuten gespeeld. De tegenstanders speelden in de voorjaarscompetitie allemaal in de hoofdklasse of in de 1e klasse. Een aantal tegenstanders is daarin, net als de Epenaren, kampioen geworden.

De Epenaren begonnen het toernooi gedreven. De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen WVF JO11-3. De Epenaren scoorden bijna direct vanaf de aftrap en na twee minuten was de stand 2-0. Daarna verzuimden de Epenaren om verder weg te lopen, maar de eerste drie punten waren in de pocket.
De tweede wedstrijd tegen JSV Nieuwegein JO11-1 was andere koek. Na drie minuten stond het goed voetballende JSV met 3-0 voor. Hierna stokte de productie van JSV en hadden de Epenaren een aantal mogelijkheden om terug te komen. Het duurde echter tot de negende minuut voordat dit ook daadwerkelijk lukte. Eindstand 3-1 voor JSV.
De derde wedstrijd was tegen Achilles '12 JO11-1. Na een goede start kwamen de Epenaren op voorsprong. Achilles had niet veel in te brengen, desondanks scoorden zij uit het niets in de zevende minuut de gelijkmaker. De Epenaren bleven echter goed voetballen en kregen twee hele grote kansen om de overwinning naar zich toe te trekken. Toen de scheids voor de laatste keer floot, was het echter teleurstellend 1-1.
In de vierde wedstrijd leek deze teleurstelling nog niet verwerkt en zat er weinig fut in bij de Epenaren. De Zweef JO11-1 trok met 2-0 dan ook aan het langste eind.
Door de uitslagen in de andere wedstrijden hielden de Epenaren zicht op een goede klassering. In de vijfde wedstrijd pakten de Epenaren de draad van de eerste wedstrijden weer op en liet een aantal goede aanvallen zien. Staphorst JO11-1 werd dan ook terecht met 2-0 verslagen.
De laatste wedstrijd was tegen de organiserende vereniging Hattem JO11-1. Een overwinning zou een mooie derde plek opleveren. De Epenaren trotseerden nog éénmaal de hitte en gingen er vol voor. Hattem had echter niet zo heel veel puf meer en deed niet veel meer dan de bal achterin rond spelen en terug spelen naar de Keeper. De Epenaren waren hier echter niet van gediend en straften dit een aantal keer af. Het toernooi werd dan ook afgesloten met een 4-1 overwinning.
Achilles '12 ging er met de toernooiwinst van door. De Epenaren pakten een dik verdiende derde plek en als..... dan had er zelfs een eerste plek in gezeten.
Complimenten voor de mannen met de mooie derde plek!

Hiermee is het seizoen afgesloten. Een seizoen met wisselende wedstrijden, maar met een mooi kampioenschap in de voorjaarscompetitie.

Sven, Jesse, Bram, Jack, Jesse, Bengt, Jens, Cas en Sören, bedankt voor de mooie, maar soms ook zeer frustrerende wedstrijden.
Veel succes in het komende seizoen en oh ja.... Waarom voetbalden jullie dit seizoen ook al weer in de JO11-1 van SV Epe....???