FC Winterswijk FC Winterswijk JO11-1

-

Epe JO11-1

20 mei 2017 10:00

SV Epe is uitgenodigd om met vier teams deel te nemen aan het Skopeintoernooi in Winterswijk. De deelnemende teams zijn JO11-1, JO11-2, JO9-1 en JO9-2.
Naast SV Epe nemen Rohda Raalte, Bon Boys, FC Zutphen, Quick '20 en de organiserende vereniging FC Winterwijk deel. Ieder team speelt in zijn eigen poule de wedstrijden, maar de winnaar van het toernooi is de vereniging die de meeste punten haalt. Een wedstrijd duurt twee maal 12,5 minuut.

De JO11-1 begint het toernooi tegen FC Winterwijk. De Epenaren beginnen goed en komen al snel op voorsprong. Daarna volgt een aantal opgelegde kansen voor de Epenaren die echter niet worden afgemaakt. Vervolgens scoort FC Winterwijk en loopt in de tweede helft snel uit tot 4-1. Het slotakkoord is voor de Epenaren; 4-2 eindstand.
De tweede wedstrijd is tegen Rohda Raalte. Door een slap begin kijken de Epenaren al snel tegen een 3-0 achterstand aan. De eindstand wordt uiteindelijk 4-1.
De derde wedstrijd is tegen Bon Boys. Hierin laten de Epenaren zien dat ze ook gepassioneerd kunnen spelen. Na een snelle 0-1 achterstand, wordt er met name in de tweede helft goed samengespeeld en wordt het uiteindelijk een 3-2 overwinning.
De vierde wedstrijd is tegen FC Zutphen. Een wedstrijd om snel te vergeten. Door futloos spel van de Epenaren is FC Zutphen met 3-1 te sterk voor de Epenaren.
De laatste wedstrijd is tegen Quick '20. De Epenaren komen opnieuw vlot achter te staan. In deze wedstrijd laten ze echter zien over veerkracht te beschikken en, als er samen wordt gespeeld, ook goed te kunnen voetballen. In de laatste 5 minuten van de wedstrijd levert dit drie doelpunten op voor de Epenaren, die hiermee het toernooi afsluiten met een 3-2 overwinning en de complimenen van hun leiders.

Tezamen met de andere drie teams van SV Epe wordt een vierde plek behaald. Rohda Raalte mag de grootste beker ophalen!

Volgende week volgt nog een toernooi bij VV Hattem, waarna in het pinksterweekend het seizoen wordt afgesloten met het Tentenkamp!