Onder 9, JO9-1, Groep 2 JO9 2e klas SR1

4 maart 2017 9:00

Jeroen van den Berg

Deze zaterdag staat het bekerduel tegen GA-D. op het programma.

GA-D. is net als onze mannen kampioen geworden in de 2de klasse en is ook overgestapt naar de hoofdklasse.

Vandaag zijn Alec en Keano afwezig vanwege een welverdiende vakantie.
Onze mannen zullen dus een stapje harder moeten zetten.

Lars begint als goalie met in de verdediging Bjarne, Levi en Jeffrey. De aanval bestaat uit Bas, Mick en Jasper. In de wissel begint Sven.
Epe begint sterk en gedurende de wedstrijd hebben de mannen aardig overwicht.

GA-D. is een technisch-/fysieke ploeg met voetballende intenties, een gelijkwaardige tegenstander zo blijkt.

Het spel speelt zich voornamelijk af op de helft van GA-D. en na een mooie aanval via het middenveld en de zijkant, wordt er gescoord door onze goaltjesdief Mick.
Niet veel later wordt er na goed doorgaan van Levi op het middenveld een steekpass op wederom Mick die zijn 2de van deze ochtend binnen knalt.. 2-0…
De verdedigers Bjarne, Levi en Jeffery staan hun mannetje en de aanvallers Bas, Jasper en Mick maken met hun tricks en trucs de tegenstanders het lastig. Sven doet veel stoorwerk waardoor de tegenstander elkaar lastig kan vinden..

Echter vlak voor de rust wordt de aansluitingstreffer door GA-D. binnen geschoten en gaan we rusten met een 2-1 voorsprong.

In de rust wordt onze keeper Lars vervangen door Jasper en moeten wij het goede spel zien vast te houden.

Deze tip is goed opgeslagen door onze mannen en wordt er vrijwel direct na rust de 3-1 binnen geschoten door Bas. Wat volgt is een helft in een hoog tempo van de ene goal naar de andere met veel kansen.

Hier zien wij dat onze mannen veel energie verspeelt hebben en er een 2de tegenstander bij gekomen is… De vermoeidheid.. Hier profiteert GA-D. goed van en het wordt dan ook 3-3 vlak voor tijd. Uit een corner in de laatste minuut valt helaas voor ons de 3-4.. Er is geen tijd genoeg meer om dit recht te trekken en zo gaan de mannen van GA-D. door naar de volgende ronde.
Mannen van GA-D gefeliciteerd en een groot compliment voor de goed leidende scheidsrechter van vandaag!!

Mannen, jullie hebben ons en alle supporters langs de kant een aantrekkelijke pot voetbal laten zien. Bedankt en Hulde, ga zo door..!!