48'
... (schot)

Onder 11 zaterdag, JO11-2, 2e klasse 03

6 mei 2017 9:00

Vandaag op papier een lastige tegenstander, de mannen van OWIOS JO11-1. Zij komen uit de 1e klasse en voetballen na de winter bij ons in de competitie.

Na twee vreemde weken, waarbij de trainingen matig werden bezocht door vakanties, hadden de mannen zin in een wedstrijd. Eens kijken of wij om de bovenste plekken kunnen blijven meedoen.

De eerste helft was een boeiende. Epe deed het voetballend aardig, maar het was OWIOS die door twee kopballen uit corners op  een 0-2 voorsprong kwam. De mannen waren hierdoor niet van hun stuk gebracht. Door een mooie vrije trap van Stijn kwamen wij terug in de wedstrijd. Het duurde echter te lang voordat wij een 2-2 scoorden. Achteraf een belangrijk moment in de wedstrijd.

In de rust de mannen aangegeven dat wij met veel inzet de tweede helft in moesten gaan en dat het doelpunt dan nog zou kunnen vallen. Helaas ging dit niet op. In de tweede helft speelde OWIOS gretiger dan onze mannen. Zij wonnen de duels en wij kwamen steeds minder aan de bal. De koppies gaan na de 1-3 omlaag en de wedstrijd was gespeeld. OWIOS loopt uiteindlijk uit naar 1-5. Een klein beetje geflatteerde uitslag maar aan de overwinning valt niets af te doen.

Jammer voor onze mannen, maar we hebben deze seizoenshelft onze meerdere moeten erkennen in twee JO11-1 teams afkomstig uit de 1e klasse. Dat is geen schande! Laten we volgende week kijken of een tweede plek in de eindrangschikking nog haalbaar is. We gaan ervoor om het seizoen winnend af te sluiten!