Daan Wouters (schot)

Onder 11 zaterdag, JO11-2, 2e klasse 03

12 april 2017 18:15

Even gingen de gedachten terug naar september. Naar de openingswedstrijd van het seizoen tegen Hatto Heim. Het zal toch niet weer.. denken dat de buit binnen is en dan toch tegen een teleurstellend puntenverlies aanlopen?

Vandaag de uitwedstrijd tegen CSV'28. Een team dat wisselende uitslagen laat zien. Wederom een team met enkele bomen van kerels. Maar vanaf het begin van de wedstrijd was duidelijk dat wij het betere voetballende team zijn. We starten voortvarend met de wind en regen in de rug. Dit leidde tot enkele mooie doelpunten, van combinaties tot afstandschoten door Floris, Stijn en Daan. De mannen bouwden de voorsprong uit tot een mooie 1-4 ruststand.

In de rust hebben we de mannen gewaarschuwd voor de steeds slechtere weersomstandigheden. Nu hebben wij de wind en regen tegen, dus probeer dicht bij elkaar te spelen. De start van de tweede helft was prima. Wederom een prachtige aanval van achteruit, waarbij uiteindelijk Gijs de bal panklaar legt voor Floris. Wat kan voetbal dan simpel zijn en wat zag het er mooi uit.

Na de 1-5 kantelde de wedstrijd. CSV hanteerde de lange bal en dit leidde tot enkele hachelijke momenten voor het doel van Nick. Uiteindelijk komt CSV terug tot 5-6, waarbij ook Wessel zijn doelpuntje meepikt. Het slotakkoord was gelukkig en verdiend voor Epe. Daan maakt de 5-7 en Epe neemt de 3 punten mee naar huis.

Komend weekend genieten van het Paastoernooi. Daarna wacht een week met twee belangrijke uitwedstrijden. Eerst dinsdag naar de Kweekweg tegen EZC en dan op zaterdag naar ZAC.