21'

Onder 9 zaterdag, JO9-1, Hoofdklasse 5

6 mei 2017 10:00

Onbekend

Na de vakantie van een aantal spelers, maar met een zieke Mick thuislatend vertrokken we naar Barneveld om daar tegen de hoog geklasseerde JO9-1 van SDV Barneveld te spelen. De zon scheen, temperatuur was goed en de jongens mochten op kunstgras voetballen, dus alle ingrediënten waren er voor een leuke pot voetbal.

Na een korte warming-up en teambespreking stonden de jongens klaar voor de aftrap. Levi had de taak op zich genomen om de eerste helft het doel te verdedigen.

Na het fluitsignaal zagen we meteen een heel ander Epe dan de afgelopen weken. Met goed combinatiespel speelde ze de tegenstander regelmatig zoek. Zo kwam ook de 0-1 op het scorebord. Na een mooie aanval over meerdere schijven was het uiteindelijk Bas die in de 5’ de bal achter de keeper in het net schoot. De tegenstander kwam ook iets meer aan het voetballen en kwamen regelmatig dreigend naar de goal van Levi, maar doordat Jeffrey, Lars, Bjarne en Keano kort op de man speelde werden de aanvallen goed afgestopt. En als er een tegenstander door kwam of van afstand geschoten werd, stond Levi daar zijn doel schoon te houden. Het was echter toch Barneveld die de stand gelijk trok. In de laatste minuut van de eerste helft werd Bjarne opgejaagt door zijn tegenstander en verloor, de bal waarna de Barnevelder van dit kansje profiteerde 1-1.

Na de rust nam Lars de keeperhandschoenen over om de tweede helft te gaan keepen en Levi nam de plaats van Lars in. Helaas kreeg Lars meteen een doelpunt om z’n oren. Direct na de aftrap van de thuisploeg werd er hard en hoog op het doel geschoten en belande, buiten het bereik van Lars, in de goal 1-2. Gelukkig gingen de koppies niet hangen en de jongens bleven voetballen en zetten de druk er volledig op bij de tegenstander. Zo wisten Bas, Jasper, Alec en Keano kans op kans te creëren, maar de bal wilde er maar niet ingaan.

Helaas werd er niet meer gescoord door onze jongens ondanks dat ze het betere van het spel hadden en eigenlijk meer verdienden.

Topwedstrijd gevoetbald  Alec, Bas, Bjarne, Jasper, Jeffrey, Keano, Lars en Levi!!!