18 februari 2017 9:00

Scheidsrechter

Mart Nijhof

Onbekend

Na drie oefenwedstrijden te hebben gespeeld in aanloop na het voorjaarseizoen is het vandaag de kick-off in de 2e klasse 3. Dit keer een onbekende tegenstander voor ons, de mannen en dame van Noord Veluwe Boys uit Hattemerbroek. Nadeel van deze kleine clubs is dat ze moeite hebben een team met leeftijdsgenoten te vormen, dus treffen we een dipensatieteam. De eerste helft waren onze mannen enigzins onder de indruk van de lengte van de tegenstander. Het spel golft op en neer, waarbij de betere kansen voor Epe waren. Het spel was in de eerste helft vooral slordig, de laatste pass was vaak onzorgvuldig. Tot aan de rust hielden beide doelmannen de goal schoon.

In de rust aangegeven vooral te blijven voetballen en uit de duels te blijven. De tweede helft werd het doel wel gevonden. Een aantal mooie aanvallen en afstandschoten leiden tot een 8-0 overwinning. Dit is een mooie start van de competitie en belangrijk.. geen tegendoelpunt. In de drie voorgaande oefenwedstrijden scoorden we makkelijk, maar kregen we ze ook net zo makkelijk tegen.

Volgende week oefenen tegen CSV Apeldoorn JO11-3, daarna de tweede competiewedstrijd tegen ZAC JO11-1.