2 - 4

Epe JO15-2

Onder 15 zaterdag, JO15-2, 2e klasse 01

15 oktober 2016 12:00

Alweer een tijdje geleden die wedstrijd bij EZC, maar hij ligt nog vers in het geheugen. Een fraaie wedstrijd met een fraaie uitslag; 2-4 , met de aantekening dat er nog heel wat doelpunten gescoord hadden kunnen worden.

In het begin van de wedstrijd was het al redelijk duidelijk dat “we” zouden gaan winnen.  De eerste goal was voor Epe, tevens mooiste goal van de wedstrijd. Een prachtige voorzet van Jesse, strak voor de goal en feilloos afgemaakt door de jarige Job, ik bedoel Thomas. (Van mij mag hij iedere week jarig zijn met zulke goals).

De eerste helft vordert gestaag met de opmerking erbij dat we “opeens” wel achterstaan met  1-2. Een te zachte terugspeelbal die wordt ingeschoten en een soort van rare hoge  bal (die er wel ingaat) en zo sta je achter, met veel meer balbezit, overwicht enz. allemaal zaken die niet meetellen bij de einduitslag.

Na rust speelt Epe verder met een goede motivatie. Ze winnen de duels en de kansen worden benut. Al snel wordt de gelijkmaker gemaakt door Jesse. Epe raakt op koers en binnen korte tijd staat het 2-4 . Goals van Levi en Jesse nog een keer. De achterhoede staat goed en een aantal goed opgezette tegenaanvallen worden goed in de kiem gesmoord. Er wordt nog het een en ander door EZC gewisseld, maar het mag niet baten, geen (geluks) tegendoelpunten meer.

Wederom een prachtige teamprestatie, die zoals gezegd ook nog wel een grotere score opgeleverd zou kunnen hebben; veel net niet en we weten het ondertussen; ………is helemaal mis.

Afgelopen week “vrij” wacht ons zaterdag  de derby tegen Heerde. Ik hoop dat we allemaal scherp zijn, wetende dat dit een pittige tegenstander is. We hebben goede hoop; lekker spelen, hard werken en er als een team staan!