Gijs Vonk (schot)
... (schot)
46'

27 augustus 2016 10:00

Onze eerste uitwedstrijd (beker) van het nieuwe seizoen bracht ons naar Apeldoorn, WSV om precies te zijn. Nadat we vorige week speelden tegen een hoofdklasser, stond nu een 1e-klasser tegenover ons.

De eerste tien minuten waren voor WSV, zij kwamen er een aantal keer goed door. Dit leidde tot enkele kansen. Vanaf de eerste minuut stond Nick echter zijn mannetje. Met een paar prachtige reddingen voorkwam hij een tegengoal.

In de 10e minuut eigenlijk het eerste gevaar van Epe. Wessel wist deze kans gelijk te verzilveren. Vanaf dat moment hebben de mannen laten zien hoe we het graag willen. Druk zetten op onze tegenstander en deze lekker flink opjagen. Dit leidde tot de 0-2 en de 0-3, van Floris en wederom Wessel. Met name de 0-3 was mooi uitgevoerd. Eigenlijk was het hele team verantwoordelijk voor deze goal. Van achteren sloten Alex en Thomas goed aan, zette Stijn druk naar voren en voorin maakten de mannen het goed af.

0-3 met rust is lekker maar kan ook gevaarlijk zijn. Met de boodschap om op dezelfde wijze verder te gaan kwam WSV echter terug in de wedstrijd. Zij scoren de 1-3.

Niet veel later scoorde Floris vanuit een corner van Gijs de 1-4 en is het Gijs zelf die de 1-5 op scorebord zet. Het slotakkoord was voor WSV, zij maken vlak voor tijd de 2-5.

Een mooie opsteker voor de mannen uit Epe, zeker omdat het tegen een ploeg was die het seizoen in een hogere klasse zal uitkomen.

Morgen speelt Epe JO11-2 nog een toernooi bij VIOD in Doetinchem. Langzaam maar zeker zijn ze klaar voor de competitie.