DAMES EPE 1 HEEFT OOK GEEN KIND AAN HORST DAMES 1 EN WINT MET 0-13

Vrouwen zaterdag, VR1, 4e klasse 1

17 september 2016 12:30

Om 10.30 werd er verzameld bij het sportpark. Enkele dames waren in de war met de tijd en waren te laat. Met 14 fitte dames en 1 geblesseerde dame reisden wij af naar Horst (Ermelo). Tijdens de heenreis werd Isabelle al helemaal wild. We vroegen ons af wat er aan de hand was, het bleek al snel dat Isabelle de grote M had gespot en wou om 11.00 al een big Mac menu bestellen. Het heeft even geduurd, maar we hebben Isabelle kunnen overtuigen dat we eerst gaan voetballen en daarna naar de McDonald's zouden gaan.

Aftrap:

Epe begon voortvarend aan de wedstrijd en kwam al in de eerste minuut op voorsprong. Isabelle ging een goede 1/2 aan met Rochel. Isabelle gaf voor en Anne-Marijn kon hem uiteindelijk goed binnen schieten. 0-1. Epe bleef aanvallen en Horst onder druk zetten. Horst probeerde op te bouwen maar dat kwam niet van de grond. Mede door het vroeg storen kwam Epe in de 6de minuut op een 0-2 voorsprong. Het was de linksback Kimberley die goed doorzette, de combinatie met Merel zocht en uiteindelijk een prachtige goal maakte. Daarna zakte Epe wat in. Er werd niet goed druk gezet, tempo was te laag en er werden alsnog te veel kansen gemist. Het duurde dan ook tot de 26ste minuut dat Anne-Marijn de 0-3 maakte met het hoofd. In de 36de minuut mocht Rochel op aangeven van Isabelle de 0-4 maken. 1 minuut later was het Isabelle zelf die door goed doorzetten de 0-5 binnen schoot. Vlak voor rust moest onze spits Michelle eraf met een blessure. Willemijn kwam haar vervangen. In de 44ste minuut een corner voor Epe die in eigen goal werd geschoten door een speelster van Horst. 0-6 Rust. Merel en Miranda gewisseld voor Melissa en Shemara.

2de helft: Hetzelfde spelbeeld als de eerste helft. Epe wat balbezit had en de aanval bleef zoeken. Dat zorgde voor een aantal super mooie combinaties en doelpunten. De 0-7 viel in de 56ste minuut. Het was Manon die deze geweldige goal mocht maken. Kelly bouwde van achteruit prima op, vanuit achteruit werd er over 5 schijven ingespeeld, gekaatst, door bewogen en uiteindelijk gescoord. Een aanval uit het boekje. 3 minuten later mocht Kimberley haar 2de van de middag maken op aangegeven van Isabelle. 0-8. De 0-9 kwam wederom op de naam van Manon die een solo actie goed afrondde. Willemijn kwam ook op het scorebord door de 0-10 te maken. Wederom een geweldige aanval over meerdere schijven. Het laatste kwartier werd er nog 3x gescoord. 0-11 Rochel, 0-12 Rochel en 0-13 kwam op de naam van Willemijn.

Na de wedstrijd konden de dames genieten van de overheerlijke taart van onze aanvoerder Manon Roosjen. De dames hebben er van genoten en het scheelde Isabelle weer geld, want Mac Donalds hoefde nu niet door te gaan. Eenmaal aangekomen in Epe bleven een aantal dames nog gezellig zitten in de kantine. De taart was niet genoeg, dus Willemijn bestelde nog een schaal vol bitterballen en frikandelletjes. De dames zorgen voor een hoop gezelligheid en stralen een eenheid uit. Daar kunnen heel veel teams binnen Epe een voorbeeld aan nemen. Heb weer genoten vandaag dames. Top gedaan. Op naar volgende week waar medekoploper sdc Putten op bezoek komt. Hier kunnen de dames laten zien wat zij waard zijn.