Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Epe 1 behaald kampioenschap door 1-1 gelijkspel

Epe 1 behaald kampioenschap door 1-1 gelijkspel

Heerde 1 (zon)

1 - 1

Epe 1

Competitie

Mannen zondag, 1, 3e klasse D

Datum

23 april 2017 14:00

Scheidsrechter

Kuiper, B.

Accommodatie

Sportpark Molenbeek
Veldweg 1 A
8181 LP
HEERDE
tel. 0578-691298

Door het 1-1 gelijke spel tegen concurrent  vv Heerde 1 heeft SV Epe 1, met nog drie competitiewedstrijden te spelen, een voorsprong van 11 punten en is daarmee KAMPIOEN geworden van de 3e Klasse D Noord.

De bekroning op een fantastisch seizoen. Slechts één wedstrijd werd er verloren en  drie gelijkgespeeld, 85 doelpunten voor en 24 tegen en nog 3 wedstrijden te gaan. De ploeg van trainer Hans uit den Bogaard schreef hiermee clubhistorie.

De  wedstrijd in Heerde, voor zo'n 1500 toeschouwers was niet van een goed niveau. Epe kwam echter wel goed uit de startblokken en het was Stefan Lokhorst die na 3 minuten een voorzet van Gerrit Calkhoven met een prachtige kopbal  in de bovenhoek de Epenaren op een voorsprong bracht.
Daarna zakte de wedstrijd in. Weinig tot geen kansen, zowel Epe als ook Heerde konden het talrijke publiek niet boeien. Ruststand 0-1.
Na de rust hetrzelfde spelbeeld. Tien minuten voor tijd viel de gelijk]maker, doordat SV Epe aanvoerder Sven Hoogenboezem de bal verkeerd op zijn hoofd kreeg, waardoor deze in het Epe doel belandde. 
Het werd zowaar nog even spannend, maar het bleef 1-1, waarna het SV Epe kampioensfeest kon losbarsten.

Op het veld kregen de spelers en begeleiding van SV Epe door de KNVB een herinneringsmedaille uitgereikt en en tevens een kampioensoorkonde voor de club.

Het feest kon losbarsen. Eerst op het veld, daarna de kleedkamer, de vv Heerde kantine, de cabriobus, rondrit door Epe en in de SV Epe kantine. Het kampioenschap werd tot in de kleine uurtjes gevierd.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!