Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

sv Epe 1 heeft weinig moeite met vv Stânfries 1 (6-0)

sv Epe 1 heeft weinig moeite met vv Stânfries 1 (6-0)

Epe 1

6 - 0

Stanfries 1 (zon)

22'
29'
33'
Gerrit Calkhoven (intikker)
51'
60'
Assist: Bas Smit
Stefan Lokhorst (penalty)
75'

Competitie

Mannen zondag, 1, 3e klasse D

Datum

2 april 2017 14:00

Scheidsrechter

Pit, H.A.

Accommodatie

Sportpark Wachtelenberg
Sportlaan 5-7
8162 BE
EPE
tel. 0578-612483

De wedstrijd tussen de koploper en de nr. laatst op de ranglijst. Dit was ook duidelijk aan het spelbeeld te zien en dus een wedstrijd die geen moment een wedstrijd was. Epe moest de muur welke Stanfries direct had neergezet zien te breken.

De ban gebroken

Na de eerste 10 minuten was het aftasten gebeurd en kwamen de gaten in de muur.
In de 15e minuut  leverde dit een goede mogelijkheid op voor Gerrit Calkhoven die kon schieten op aangeven van Stefan Lokhorst, zijn schot belande op de paal.
De mogelijkheden stapelden zich op en in de 22e minuut kwam de 1-0 op het scorebord. Gerrit Calkhoven schoot vanaf 20 meter de bal hard tegen de touwen en 7 minuten later was het weer raak. Luke Berkhoff maakte de 2-0 op aangeven van Dennis Calkhoven.

De 3-0 in de 33e minuut kwam op naam van Stefan Lokhorst die knap raak schoot op aangeven van Dennis Calhoven. Dit was tevens te ruststand.

2e helft
Na rust was het spelbeeld nog steeds het zelfde. In de 51e minuut was het weer raak Gerrit Calkhoven maakte de 4-0,  omdat hij er snel bij was voor de rebound die ontstond omdat de keeper van Stanfries de bal losliet en diezelfde Gerrit Calkhoven trof een paar minuten later weer de paal na een mooi afstandschot.

Leon Pannekoek werd in de 56e minuut ingebracht voor Lars Timmer. Na 60 min spelen was het Bas Smit die Stefan Lokhorst in stelling bracht om de 5-0 op het scorebord te zetten.
De ingevallen Leon Pannekoek kon in de 65e minuut de stand op 6-0 zetten maar kopte de bal tegen de paal en even later was het Dennis Calkhoven die de bal tegen de Lat kopte uit een corner.

De 6-0 kwam een kwartier voor tijd tot stand via een benutte penalty van Stefan Lokhorst.

Tien minuten voor tijd werden Gerrit en Dennis Calkhoven vervangen door Mees Nijland en Tobias Buis.
Na precies 90min floot de scheidsrechter af met dus als eindstand 6-0.

Opstelling
Bas van Schoonhoven, Nick Krijgsman, Tom van Schoonhoven, Max Buis©, Bas Smit, Lars
Timmer (56. Leon Pannekoek) , Gerrit Calkhoven (80.Mees Nijland) , Sven Hoogenboezem, Stefan Lokhorst, Dennis Calkhoven(80. Tobias Buis), Luke Berkhoff.

Niet ingevallen. Rick van Beek.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!