Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Epe wint weer van Ruinen (3-1)

Epe wint weer van Ruinen (3-1)

Epe 1 (zon)

3 - 1

Ruinen 1 (zon)

Assist: Lars Timmer
Stefan Lokhorst (intikker)
23'
60'
... (lob)
62'

Competitie

Mannen zondag, 1, 3e klasse D

Datum

12 maart 2017 14:00

Scheidsrechter

Hermsen, L.

Accommodatie

Sportpark Wachtelenberg
Sportlaan 5-7
8162 BE
EPE
tel. 0578-612483

Epe was voor Ruinen meerdere maten te groot, maar vergat een ruime overwinning te behalen.

In de 1e helft wist Epe twee keer door Stefan Lokhorst het net te vinden. Spits Stefan Lokhorst scoorde beide keren. De eerste keer in de 5e minuut, nadat een splijtende diepe bal van Lars Timmer, Stefan alleen voor de doelman bracht, deze omspeelde  en de 1-0 scoorde. Het tweede doelpunt mocht Stefan scoren doordat Luke Berkhoff in de 23e minuut samen met Stefan alleen voor de doelman kwam en Luke Stefan dit doelpunt gunde. (2-0). Het was een summiere  verhouding, deze 2-0 bij de rust want Epe creëerde kans op kans. Het had wel 5-0 ( of zelfs meer) moeten en kunnen zijn, want het was éénrichting verkeer op het doel van Ruinen. Maar liefst 15 mogelijkheden en kansen maar er gingen er maar twee in. Ballen van de doellijn gehaald, ballen op de lat, tegen de paal, het bleef bij slechts bij deze twee doelpunten.  Ruinen kreeg  welgeteld één goede mogelijkheid, in de 9e minuut,  doordat de scheidsrechter  een Eper buitenspelval anders interpreteerde, Epe doelman Bas van Schoonhoven redde uiitstekend.

Na de rust , hetzelfde laken en pak. Een overheersend Epe dat maar niet wist te scoren. Vele, vele mogelijkheden, maar geen doelpunt. Ruinen profiteerde wel,  in de 60e minuut kwamen de mannen  uit Drenthe plotseling terug in de wedstrijd, doordat er door de Epe verdediging bij een spaarzame uitval werd misgetast en Ruinen door een lobje over doelman Bas van Schoonhoven, zwaar tegen de verhouding in op 2-1 kwam.

Epe reageerde direct hierop. De ingevallen Frenkie Overmars zette een aanval op samen met Stefan Lokhorst en Frenkie knalde de 3-1 tegen het net. Dat  waren de hoogte punten van de tweede helft, waarbij zeker niet onvermeld mag blijven de beide keren dat Epe doelman Bas van Schoonhoven de Epe ploeg behoedde voor een tegendoelpunt.
Epe crëerde vele kansen maar wist niet te scoren, Mooie aanvallen strandden  veel te vaak in schoonheid of werden door de Ruinen verdediging onschadelijk gemaakt. De wedstrijd eindigde daarom slechts in een 3-1 overwinning.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!