Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Epe wint ruim bij Trinitas (1-4)

Epe wint ruim bij Trinitas (1-4)

Trinitas 1 (zon)

1 - 4

Epe 1 (zon)

67'
Koen Logen (schot)
Assist: Max Tuinman
78'
Koen Logen (schot)
83'
Koen Logen (penalty)
... (vrijetrap)
85'

Competitie

Mannen zondag, 1, 3e klasse D

Datum

19 februari 2017 14:00

Scheidsrechter

Koning, M.T.

Accommodatie

Sportpark Boyl
Boijlerweg 88
8392 NK
BOIJL
tel. 0561-421370

Een ruime overwinning, welke tot stand kwam na een matige 1e helft. Koen Logen besliste met een zuivere hattrick in de 2e helft de wedstrijd.

Oog van de naald, maar wel 0-1.
Op een moeilijk en hobbelig bespeelbaar veld hadden de Epe spelers het niet makkelijk in de eerste helft. Wel had de ploeg in de 5e minuut op voorsprong moeten komen, maar de doorgebroken Stefan Lokhorst stuitte, voordat hij de bal af kon geven, op de doelman van Trinitas. Epe zat fel op de bal maar kon niet voorkomen dat de snelle broertjes Chiel en Marc Platje soms gevaarlijk doorkwamen.
De Epe broers Bas en Tom van Schoonhoven waren in twee gevallen de reddende spelers, anders was de ploeg op een achterstand gekomen. Eerst kwam Chiel Platje alleen voor Bas van Schoonhoven , omspeelde Bas maar de ingeschoten bal werd voor de doellijn door Tom tot hoekschop verwerkt.
Even later was het Bas van Schoonhoven die de per ongeluk verkeerde geraakte bal van Gerrit Calkhoven uit het Epe doel sloeg. Dezelfde Gerrit die even later aan de basis stond van de 0-1 voorsprong. Een voorzet werd door Sven Hoogenboezem goed ingeschoten, de doelman was kansloos en Epe kwam op een 0-1 voorsprong.
Vlak voor de rust kwam Epe tegen 10 man te voetballen, een harde overtreding op Lars Timmer werd voor de Trinitas speler de tweede gele kaart en hij moet het veld verlaten.

Ruststand 0-1
Na de rust speelde Epe rustiger en beter. De 10 mannen van Trinitas gaven niet op en probeerden de aansluittreffer te maken. Epe gaf echter geen krimp en crëerde meerdere mogelijkheden, maar inzetten van Sven Hoogenboezem gingen naast het Trinitas doel.
Het uitstekende spel van Max Tuinman had in deze fase wel een doelpunt verdiend.

Rentree Koen Logen
In de 67e minuut kwam, na lang blessureleed, Koen Logen weer in het veld, hij verving Stefan Lokhort. Koen, geblesseerd geraakt in de thuiswedstrijd op 13 november tegen Heerde, gaf direct zijn visitekaartje af. Een mooie voorzet van Max Tuinman werd door Koen binnen 1 minuut benut, door een goede intikker. De Epe ploeg explodeerde van vreugde voor de lang geblesseerde Koen.
Even later kon Luke Berkhoff de voorsproig vergroten , maar nadat hij de doelman had omspeelt kwam zijn hard ingeschoten bal op de paal.

In de 35e minuut was het weer Koen Logen die de show stal. Koen die een voorzet van Max Tuinman goed aannam, kapte en schoot de bal in de bovenhoek (0-3)

Nick Krijgsman kwam in het veld voor Lars Timmer en even later werd linksbuiten Luke Berkhoff binnen de 16 gevloerd, waarna Koen Logen zijn hattrick mocht maken. Koen schppt de strafschop strak in de touwen. 0-4.

Toch kon Trinitas scoren. Een handsbal net buiten de 16 van Epe  en de vrije trap ging langs de Epe muur in het doel, waardoor Trinitas de verdiende eretreffer kon maken.

In de laatste 5 minuten mocht A- junior Niels Jonker zijn debuut maken, hij viel in voor Dennis Calkhoven.

Een mooie verdiende overwinning voor Epe , op een lastig veld, tegen een lastige tegenstander, een goed resultaat.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!