Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Epe wint ook ruim van Steenwijker Boys (8-1)

Epe wint ook ruim van Steenwijker Boys (8-1)

Epe 1 (zon)

8 - 1

Steenwijker Boys 1 (zon)

Koen Logen (intikker)
25'
Koen Logen (intikker)
28'
Koen Logen (stift)
31'
33'
Stefan Lokhorst (intikker)
50'
Koen Logen (intikker)
62'
75'
... (intikker)
Lars Timmer (schot)
80'
Assist: Koen Logen
87'

Competitie

Mannen zondag, 1, 3e klasse D

Datum

16 oktober 2016 14:00

Scheidsrechter

Beek, A.R. van der

Accommodatie

Sportpark Wachtelenberg
Sportlaan 5-7
8162 BE
EPE
tel. 0578-612483

Twee snelle rode kaarten voor Steenwijker Boys bepaalden het verloop van deze wedstrijd.
De eerste twintig minuten ging de wedstrijd gelijk op, maar na de 2e rode kaart was de wedstrijd snel beslist in het voordeel van Epe.

Steenwijker Boys begon fel en fysiek agressief aan het duel hetgeen al snel resulteerde in twee gele kaarten. Epe probeerde hier voetballend onderuit te komen en was in de 6e minuut dichtbij een doelpunt,  maar Stefan Lokhorst werd vanwege buitenspel afgefloten.

Rode kaarten
De eerste rode kaart  werd veroorzaakt doordat de doorgebroken Koen Logen vlak voor de zestien ten val kwam,  waarbij de Steenwijker verdediger  Jesper Huisman  betrokken was. Scheidsrechter A.R. van der Beek oordeelde  het ten val brengen van een doorgebroken speler en dus rood, dit alles gebeurde in de 11e minuut. De toegekende vrije trap werd door Epe over het doel geschoten.
In de 20e minuut viel de 2e rode kaart van wege een slaande beweging op Koen Logen , nadat deze onder de ogen van de scheidsrechter een overtreding maakte.  Tim Grasmeijer kon direct vertrekken.

Na deze twee rode kaarten was Epe heer en meester en liep voor de rust uit naar een 4-0 voorsprong. Drie keer Koen Logen.  In de 25e minuut een intikker na een hard schot van Dennis Calkhoven,  in de 28e minuut na goed voorbereidend werk van Stefan Lokhorst en in de 31e minuut door een stift over de doelman, na een sublieme dieptepass van Bas Smit.
Gerrit Caklhoven scoorde in de 33e minuut met een geplaatst schot de 4-0.

Uiteraard waren er meerdere kansen voor Luuk Berkhoff, Dennis Calkhoven, Stefan Lokhorst en Koen Logen, maar de inzetten werden gestuit door de goede Steenwijker Boys doelman Robert Struik

Ruststand 4-0

Na de rust hetzelfde spelbeeld. 
Stefan Lokhorst scoorde in de 50e minuut de 5-0 en Koen Logen tekende zijn vierde doelpunt aan in de 62e minuut (6-0)
Stefan Lokhorst, Twan Huiskamp en Nick Krijgsman waren dichtbij een treffer, maar die viel aan de andere kant. Slap optreden in de Epe defensie veroorzaakte een kans voor Steenwijkere Boys die hierdoor in de 75e minuut de eretreffer konden scoren (6-1).

Epe zette het laatste kwartier nog even aan en Lars Timmer kon de 7-1 aantekenen na een mooie aanval via Nick Krijgsman en Koen Logen.
Dennis Calkhoven tekende voor de 8-1 eindstand in de 87e minuut.

De opstelling:
Bas Schoonhoven, Max Tuinman (60. Nick Krijgsman), Max Buis, Tom van Schoonhoven, Bas Smit, Lars Timmer,  Dennis Caklkhoven, Koen Logen, Gerrit Calkhoven (46. Twan Huiskamp), Stefan Lokhorst, Luuk Berkhoff (76. Leon Pannekoek).

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!