...
50'

E-pupillen zaterdag, E1, Hoofdklasse 01

23 april 2016 8:30

Het was zo mooi in Duitsland maar in de week na het toernooi moest Sv Epe E1 toch weer twee keer aan de bak in de competitie. Afgelopen donderdag om te beginnen uit naar Hierden. Over die wedstrijd valt weinig te vermelden behalve dat de verzuurde benen er voor zorgden dat de ploeg flink door de ondergrens zakte en met 10-0 op de broek kreeg. Zaterdag stond de uitwedstrijd bij EZC E1 op het programma en ja, voor die wedstrijd hoef je het team niet te motiveren.

De hele week ging het op de meeste scholen al over deze wedstrijd tussen de vele schoolkameraadjes. En dag was op het veld gelijk te merken. Op een hoog niveau ontstond er gelijk een open wedstrijd met dit keer in het doel Sven van E3 welke de afwezige Dennis verving. En Sven deed het heel goed en wist de kansjes van EZC onschadelijk te maken. De doelman van EZC had het flink wat lastiger en zag de aanvaller van Sv Epe E1 constant op zich afkomen. Het was dan ook Mike welke na zeven minuten raak prikte; 0-1.

Daarna regende het kansen aan Eper zijde maar wist de ploeg de vele kansen niet te verzilveren. En een oude voetbalwet leert dat als je de kansen zelf niet maakt dan dan……..juist en vlak voor rust viel dan ook de onverdiende 1-1.

De tweede helft kende een geheel ander gezicht. EZC veranderde van speelwijze en Epe wist daar weinig raad mee waardoor de 2-1 al snel in het netje lag. Terwijl Demy, welke kampt met een bovenbeen blessure, voor de zekerheid naar de kant werd gehaald, moest later Tara de strijd ook staken met een waarschijnlijk verdraaide knie. Een combinatie van tegenslagen en een heel ander EZC in de tweede helft bracht de einstand van een 6-2 op het score bord waarbij gezegd moet worden dat Mike nog wel even fraai van afstand scoorde.

Geen winst maar toch tevreden over de inzet richt de ploeg zich al weer op maandagavond. Dan staat er wederom alweer een competitiewedstrijd op het programma en wel tegen WHC om 18:15 uur. Voor Dennis, Tara, Senna, Jop, Tim, Dylan, Okay, Demy en Mike geen probleem. De rug rechten en weer lekker ballen!