Al moest dit wel gebeuren zonder onze vaste trainer/leider/coach/verslaggever Gerrit Jan.
Door zijn veelzijdigheid was hij nodig bij de opening van het 4x4 seizoen.

Gerrit Jan bleef in Epe achter en wij mochten afreizen naar Apeldoorn en wel naar de Apeldoornse Boys. Bij aankomst was alles goed, het weer, de sfeer het veld en "de zin erin ook"..

Na het "tossen", wat is dit nu dan weer, kop of munt? De spelertjes van onze F3 keken elkaar aan, waarna Levi besloot toch maar één van de twee te noemen. Helaas niet gekozen wat resulteerde dat de A-boys mochten aftrappen. Weer iets geleerd, een vreemd woord: "tossen"..

Vanaf de aftrap kwamen onze jongens lekker in het spel, waar de A-boys niet echt heel gevaarlijk kon worden, kregen wij toch wel de beste kansen, via onze middenvelder Levi en aan de rechterkant met Bas waren de eerste doelpogingen een feit.
Deze gingen er echter niet in en kwamen de A-boys er bij een uitval gevaarlijk uit en werd het ook nog een doelpunt.
1-0 en dat met een klein overwicht voor ons. niet met de koppies omlaag maar met opgeheven hoofd werd er verder gespeelt. Van achteruit  via de zijkanten kwamen de jongens er goed langs, wat resulteerde in de verdiendende gelijkmaker. Op aangeven van Lars werd er afgerond door Bas. 1-1.

Het gaf ons weer goede moed, en gingen opzoek naar onze tweede goal. Het spel ging hierbij leuk "op en neer". De 2 teams zijn goed aan elkaar gewaagd en het spel speelde zich vooral af op het middenveld. Een ieder werkte hard en er wordt niet verzaakt om ook het verdedigende werk te doen. Kleine kansjes hier en daar, maar door goed keepers werk en een solide verdediging werd er niet door de A-boys gescoord.
Met nog een kleine twee minuten op de klok, kwam daar onze uitbraak met wederom Lars die de bal met een steekpass op Bas door de verdediging heen prikte.
Bas draaide zich vrij en maakte de 1-2.

Lekker zo'n voorsprong de rust in. Even met elkaar in gesprek en werd er nog even de laatst uitgevoerde sliding gedemonstreerd door Lars. Laat die tweede helft maar komen...!
Vanaf de aftrap na rust stond er een heel ander Epe, binnen een "app-tijd" van 12 minuten (hier zit de rust bij in), staan we in plaats van 1-2 voor, 5-2 achter!!!
Wat al eerder gezegd werd, "het weer was goed", wellicht net iets te goed. Het voelde echt "lenteachtig" aan, en dat zagen we!! Niet de dartelende lammetjes maar dartelende spelertjes in de wei. Zo leek het dan. Net ff niet scherp en attent genoeg.

Tot 2x toe werd er na de aftrap direct in de voeten van de A-boys gespeeld en die gingen regelrecht op het doel af. We probeerden nog wel terug te komen in de wedstrijd maar wanneer we dachten dat we sterker waren, vielen de goals aan de andere kant.
vervolgens nog een afstand schot (moet gezegd worden, zat er lekker in en niet te houden voor Bram) 6-2. En daar stonden we dan. Moet gezegd worden, er werd positief doorgespeeld en met opgeheven hoofd.Toch steeds blijven proberen wat uiteindelijk toch zijn vruchten afwerpt.
Iedereen nog even volle bak er tegen aan en werden er toch nog wat leuke aanvallen uitgeperst. Via Rik, Jeffrey, Bas en Levi kansen voor de goal, maar door goed keepers werk van de A-boys ging de bal er niet in. Vlak voor tijd nog een aanval via de zijkant, de bal komt bij Rik. Rik geeft een goede pass op Bas die de keeper nu wel kansloos laat.
Wat uiteindelijk de eindstand van 6-3 betekende.

Overall gezien een goed voetballend 1ste helft waar we ons aan vast moeten houden.
Waarbij onze boys zich in de tweede helft goed hebben gehouden qua sfeer, sportiviteit en doorzettingsvermogen, Respect mannen!!!