48'
...
50'

12 december 2015 9:30

Beter een goede buurman dan een verre vriend is een gezegde. Vandaag toog Sv Epe af richting de Kweekweg voor de inmiddels traditonele oefenwedstrijd tegen buurman EZC E1. Altijd een leuke wedstrijd tussen de spelers welke door de weeks gebroedelijk naast elkaar zitten in diverse leslokalen.

EZC E1 is dit najaar kampioen geworden in de 1e klasse en de kans is groot dat beide teams elkaar kruizen in de voorjaarscompetitie. Voor beide team dus een prachtige krachtmeting welke vanaf het begin gelijkwaardig op ging.

Beide ploegen wilde niet voor elkaar onder doen wat resulteerde in kansen aan beide kanten. Sv Epe E1 probeerde vanuit een goede vaste organisatie op te bouwen tegen een frivool goed spelend EZC. Doordat aan beide kanten de kansen werden gemist werd een 0-0 ruststand bereikt.

Na rust het zelfde spelbeeld. Het leek er lang op dat de wedstrijd in een verdiende 0-0 gelijkspel zou eindigde totdat EZC een gaatje vond en op voorsprong kwam. Het was daarna gelijk over voor Sv Epe E1. Waar EZC door speelde om te winnen ontbrak aan Eper zijde het geloof en was de overtuiging nog ver te zoeken. Niet verrassend dat EZC hierdoor bloed rook en binnen enkele minuten voor tijd op een, geflatteerde, 4-0 eindstand kwam.

Het eerste half jaar voor Sv Epe E1 is hiermee ten einde. Een najaar waarin veel geleerd werd van de fouten, en vaak met ups en dows ging, maar het spelplezier overeind bleef. De komende weken kunnen Dennis, Jop, Tara, Senna, Okay, Dylan, Tim, Mike en Demy bij komen van een verdiende vakantie waarna op 4 januari de eerste training op het programma staat en de eerste oefenwedstrijden ook snel zullen volgen. Op naar een mooi en succesvol voorjaar!