F-pupillen zaterdag, F2, 3e klasse 02

28 november 2015 11:45

Vandaag is de wedstrijd tussen SV Epe F2 – IJVV F3.
Onze jongens van de F2 zijn vandaag erg fit en hebben er zin in!
Door de afwezigheid van Sem valt Nick van Rozendahl bij ons in als keeper en versterkt Alex Tiemens ons middenveld.

Het fluitje gaat, IJVV heeft aftrap, maar snel heeft Epe al weer balbezit.
En binnen een minuut weet Wijtze met een mooie actie de bal in het goal te schieten.(1-0)
Een paar minuten later gaat Wijtze er weer met de bal van door. Hij schiet op de goal maar een speler van de tegenstander weet de bal nog tegen te houden, maar dan komt de bal vervolgens in de voeten van Jurre en die weet hem zo in de kruising te schiet.(2-0).
De tegenstand lijkt iets te makelijk voor Epe want al bijna weer gelijk achter elkaar weet Wijtze er al weer 2 in te schieten(3-0)(4-0). En nog geen minuut na Wytze weet Jasper al de goal te vinden door te scoren met een geweldige volley.(5-0) Epe is geweldig aan het rond spelen en IJVV komt maar niet aan voetballen toe. De enkele keer dat IJVV er wel doorkomt weten onze verdedigers en Nick ze wel af te stoppen.

RUST

We hebben de spelers in de rust verteld dat ze niet moeten verslapen zoals ze laatst overkwam tegen WHC. Het fluitje gaat weer en de wedstrijd is weer vol begonnen. Maar Epe blijft beter.
Wijtze weet zelfs 3* achter elkaar te scoren. (6-0)(7-0)(8-0). Uiteindelijk weet IJVV ook een keer te scoren. Een mooi doelpunt, onhoudbaar voor Nick.(8-1)

Op dat moment weet Epe dat ze hun koppie niet moeten laten zaken en dat doen ze ook niet. Onze keeper Nick geeft met een mooie uittrap een goede assist op Alex! Alex neemt de bal mee vanaf het middenveld en scoort een mooi doelpunt (9-1).

Vervolgens maakt Jasper een actie en schiet van een aardig afstandje de bal over de keep heen zo de goal in(10-1).

Tot slot weet Alex in de laatste minuut nog een 2de keer te scoren en eindigt onze uitstekende scheidsrechter Milan de wedstrijd (11-1).

Kortom, een goede wedstrijd van de F2 en verdient gewonnen met grote cijfers.