0 - 4

Epe JO9-2

F-pupillen zaterdag, F2, 3e klasse 02

14 november 2015 9:30

Vandaag heeft de F2 een uitwedstrijd. De wedstrijd is tegen de F4 van WHC Wezep.

Het fluitje is gegaan Epe heeft de aftrap. En naar een paar minuten ligt de bal al in de goal van Wezep.
Wijtze Comijs weet de bal al in de goal te schieten(0-1).

Na de aftrap scoort Epe al weer vrij snel door een goal van Ehren Keurhorst (assist: Wijtze Comijs)(0-2). Wezep heeft weer een aftrap, maar komt niet aan voetballen toe. Epe blijft balbezit houden. De F2 speelt goed rond en houdt goede controle achterin wat vooral komt door de verdediger Stijn Hartwich. Hij speelt een geweldige wedstrijd achterin, er komt geen bal langs heen zolang hij er staat. En als dat af en toe toch gebeurt dan staat onze keeper Sem er nog die geen bal doorlaat. Vrij snel komt er al weer een goal voor Epe door een mooie actie van Wijtze Comijs (0-3).

Epe past nog steeds mooi rond, de bal komt uiteindelijk bij Wijtze, maar hij wordt neergehaald en de scheidsrechter fluit terecht voor een overtreding. Wijtze staat achter de bal klaar om de vrijetrap te nemen. Van ongeveer 15 meter. Hij schiet de bal mooi met een boog in de hoek (0-4). Even zag het er naar uit dat het in uitslag zou worden met dubbele cijfers maar dat bleek uiteindelijk niet zo.

In de 2de helft verslapt Epe, we krijgen nog wel een paar kansen, maar de scherpte is eraf. Stijn en speelt nog steeds een geweldige wedstrijd. Als Stijn en Sem er niet hadden gestaan, dan had Wezep zeker gescoord.

Uiteindelijk blijft het dus 0-4 voor Epe. Het spel van de eerste helft gaan we proberen ook in hele volgende wedstrijd te laten zien.