Genemuiden SC F2

F-pupillen zaterdag, F1, 1e klasse 1

21 november 2015 10:15

Deze week moet worden aangetreden tegen het laag geklasseerde SC Genemuiden F2. Zoals vorige week is gebleken, zegt de stand niet alles. De ene week is echter de andere niet……

Vanaf de eerste minuut gaan de Epenaren in de aanval. Daan krijgt aan de rechterkant van het veld de bal en passt op Cas, die met een bekeken voorzet de bal bij Joost bezorgt. Binnen een minuut zorgt Joost voor 1-0.
Direct vanaf de aftrap gaan de Epenaren weer in de aanval; het schot van Alex gaat echter net naast. Een minuut later schiet Cas op het doel. De keeper houdt de bal tegen, maar tikt deze precies bij Daan voor de voeten die met een goed schot voor 2-0 zorgt.
Vervolgens willen alle Epenaren scoren. Het duurt even tot ze in de gaten krijgen dat scoren alleen lukt als je het samen doet.
In de achtste minuut bezorgt Cas de bal bij Daan, die met een mooie pass Joost in stelling brengt. Met een bekeken schot zorgt Joost voor 3-0. Een minuut later is het opnieuw Joost die met een individuele actie de 4-0 op het scorebord zet.
Direct vanaf de aftrap gaat SV Epe weer in de aanval. Daan bezorgt de bal bij Joost die met een bekeken pass de bal iets links van het doel bij Cas bezorgt. Met zijn linkerbeen rondt Cas mooi af, maar de bal belandt op de paal. In dezelfde minuut krijgt Cas een herkansing en ditmaal schiet hij de bal wel in het doel; 5-0.
In de twaalfde minuut mooi samenspel. Alex speelt een bal van links achter naar rechtsvoor, precies naar Daan. Met een mooie voorzet speelt Daan de bal naar Stijn, die goed afrondt en voor 6-0 zorgt.
Niet elke kans is een doelpunt. Zo vergeet Gijs om een knappe actie te bezegelen met een doelpunt en schiet Wessel een bal naast.
In de vijftiende minuut wordt de score verder uitgebreid. Aan de rechterkant van het veld neemt Stijn een prima hoekschop. De bal komt bij Cas die zich geen moment bedenkt en de 7-0 aantekent.
Vanaf de aftrap probeert SC Genemuiden een aanval op te zetten. Wessel onderbreekt deze echter en speelt Nick in. Wat volgt is een mooie aanval. Nick speelt Wessel in, die de bal goed doorspeelt naar Stijn. Na een kort dribbel speel Stijn de bal naar de vrijstaande Joost, die doorpasst naar Cas die doeltreffend afrondt; 8-0.
In de negentiende minuut staat opnieuw Nick aan de basis. Dit maal speelt hij Cas in die aan de rechterkant van het veld aan een mooie dribbel begint. Met een crosspass speelt hij de bal naar de iets links van het doel vrijstaande Gijs. Het eerste schot van Gijs met rechts belandt op de paal, maar het tweede schot met links verdwijnt in de ‘touwen’ en zo wordt het 9-0.
Hiermee is het nog niet gedaan in de eerste helft. Met nog luttele seconden te gaan is het Joost die op de as van het veld de bal krijgt en met een steekbal Cas aanspeelt. Met een rustig schot zorgt Cas voor 10-0.

In de rust vraagt iedereen of hij in de spits mag staan, maar de spelers begrijpen dat dit niet kan. Gedisciplineerd als ze zijn nemen ze allemaal weer de hen toegewezen positie in en gaan vervolgens verder met waar zij de eerste helft zijn opgehouden; aanvallen.

Eerst is het Thomas die mooi Daan inspeelt. De pass van Daan komt bij Stijn, die de bal net over schiet. Een minuut later is het Thomas die na een mooie actie net naast schiet en nog een minuut later doet Wessel dit nog eens dunnetjes over.
In de vierentwintigste minuut lukt het Wessel wel om de score verder op te voeren. Met een prima individuele actie en afrondend schot zorgt hij voor 11-0.
Heel af en toe probeert SC Genemuiden uit te breken, maar zonder dat dit echt gevaar oplevert voor de Epenaren.
In de zesentwintigste minuut zet Cas een nieuwe aanval op voor de Epenaren. Aan de linkerkant van het veld speelt hij met een prima actie drie Genemuidenaren voorbij en zet Joost vrij voor de keeper. Joost zorgt met een uitstekende afronding voor 12-0.
Vanaf de eenendertigste minuut voert Joost zijn doelpuntentotaal op.
Eerst zorgt hij met een individuele actie voor 13-0. Daarna is het Cas die vanaf de rechterkant van het veld een mooie voorzet geeft die door Joost met een volley wordt afgemaakt; 14-0. En een minuut later is het opnieuw Cas, dit keer op de as van het veld, die Joost in stelling brengt waardoor de 15-0 op het scorebord komt.
Het slotakkoord is voor Thomas. Thomas is de enige veldspeler die dit seizoen nog niet heeft gescoord. Hier moet vandaag verandering in komen. De eerste poging is uit een hoekschop. Thomas die de bal voor zijn voeten krijgt ziet zijn bal van richting veranderd worden, waardoor deze net naast het doel verdwijnt. Een minuut later mag Epe een vrije trap nemen. Thomas neemt deze voor zijn rekening, maar schiet opnieuw net naast.
Met nog een paar minuten te gaan krijgt Thomas de bal aan de rechterkant van het veld. Met een goede actie speelt hij een Genemuidenaar voorbij en draait richting het doel. Met zijn linkerbeen schiet hij vervolgens de bal in de linkerbenedenhoek. Hiermee wordt de eindstand bepaalt op 16-0.

Complimenten Nick, Wessel, Thomas, Alex, Stijn, Gijs, Daan, Cas en Joost dat jullie tot het eind van de wedstrijd goed en geconcentreerd zijn blijven voetballen!