39'
...

E-pupillen zaterdag, E1, Hoofdklasse 5

14 november 2015 10:15

Handhaving in de hoofdklasse. Een opdracht welke vandaag voltooid kon worden in de thuiswedstrijd tegen Voorwaarts E1. Na een week van scherp trainen en gezien het spelbeeld in de voorgaande wedstrijden werd er vandaag dan ook een wedstrijd verwacht waarin Sv Epe E1 kon laten zien waar het in staat kan zijn met goed resultaat als gevolg. Echter, onderschatting lag op de loer.....

De eerste tien minuten ging de ploeg van trainer Jan fel van start. In de eerste minuut kon Dylan scoren maar zijn inzet werd ternauwernood langs het doel getikt, waarna even later Demy zijn inzet net langs zag gaan en zag Tim een schot over het doel gaan. Aanvallend leek er wat te ontstaan maar op een of andere manier misten men aan alle kanten de scherpte.

En het missen van scherpte werd de ploeg snel fataal. Ongeconcentreerd, niet voetballen volgens de afspraken en dan ligt ineens de bal aan de andere kant in het net. En binnen een tijdsbestek van amper 8 minuten was E1 compleet de draad kwijt en keek het tegen een 0-3 achterstand aan.

Na rust gingen Tim, Mike, Dylan, Senna, Dennis, Jop, Demy, Okay en Tara  met goede moet ten strijde en volgde al snel de 1-3 na opkomen van Demy welke de bal voor gaf en Okay de bal strak in het doel parkeerde. Even was er geloof in een wederopstanding maar Voorwaarts profiteerde ook de tweede helft van het collectief falen aan Eperzijde en won de wedstrijd met 1-5.

Teleurstellend verlies waarin we het houden op een stuk onderschatting. Volgende week speelt E1 de laatste competitie wedstrijd van dit najaar en wederom thuis. Op de Wachtelenberg ontvangt men dan Excelsior '31.