Assist: Mike Olthuis

E-pupillen zaterdag, E1, Hoofdklasse 5

3 oktober 2015 10:30

Onbekend

Het tijdstip van 10:30 uur was prima, de tegenstander Robur et Velocitas was een aardige, de accommodatie was goed en het weer was uitermate goed. Vele ingrediënten voor een mooie voetbalzaterdag.

Maar als twee uur later je doelman als "Man off te Match" wordt gezien dan weet je dat er ergens iets flink mis is gegaan. En het geschiede inderdaad.

De eerste helft werd gespeeld zonder enige beleving. Een spelbeeld welke we kennen van een week geleden al stond het nu bij rust nog 0-0. En dat was te danken aan het prima keeperswerk van Dennis. Robur speelde niet goed maar was beter dan wat E1 liet zien.

Na rust hoop je dan dat stiekem de bal weer goed gaat vallen maar binnen enkele minuten stond het team tegen een 2-0 achterstand aan te kijken. Het vervolg was niet veel beter en na de 3-0 was het Senna welke voor de eer zorgde met de 3-1.

Inspiratieloos werd deze wedstrijd uitgespeeld waardoor dit verslag vandaag niet veel anders is. Volgende week spelen Dennis, Jop, Senna, Dylan, Tara, Tim, Mike, Demy en Okay thuis tegen WSV. Een wedstrijd voor een goede revanche?