Ook laatste bekerwedstrijd SV Epe F3 in poulefase gewonnen.

13 - 0

Nunspeet F4

F-pupillen, F3, Groep 4 80

5 september 2015 9:00

Op een regenachtige ochtend waren we al vroeg uit de veren. Voor aanvang van de bekerwedstrijd tegen Nunspeet F4 moesten we met z’n allen op de foto voor de voetbalplaatjesactie. Na nog een glaasje ranja in de kantine gedronken te hebben gingen we naar het veld voor de warming-up in de regen. Even leek het erop dat de tegenstander niet kwam opdagen, maar net voordat de wedstrijd zou moeten beginnen kwamen ze het veld op. Het was gelukkig gestopt met regenen en na een minuut stilte ter nagedachtenis van een overleden lid van Nunspeet konden we eindelijk beginnen.

Na de aftrap werd de stand al snel op 1-0 gezet door Bas en even later zorgde Jeffrey voor de 2-0. Onze voorhoedespelers Levi, Jeffrey, Lars en Bas, bleven druk zetten op de goal van de tegenstander en met de rust was dan ook al 9-0 voor SV Epe.

De spelers van Nunspeet bleven het wel proberen om toch nog een doelpunt te maken, maar door de goede verdediging met Rik, Kayl en Bjarne, was het lastig voor Nunspeet om er door te komen en als dat al lukte stond daar Bram uitstekend te keepen.

Na de rust gingen onze jongens op dezelfde voet verder en werd er met een aantal fraaie combinaties weer gescoord. Levi trof nog 5 keer het doel waarna, Jeffrey de eindstand bepaalde op 15-0.

De penalty’s werden na afloop goed genomen door iedereen en Bram wist er zelfs een aantal tegen te houden van Nunspeet. Na nog even bij de 4x4 gekeken te hebben en een lekkere warme douche konden we met een voldaan gevoel naar huis. De poulefase voor de beker gewonnen en nu maar afwachten wie onze volgende tegenstander in de bekerronde wordt. Volgende week spelen we in ieder geval onze eerste competitiewedstrijd thuis tegen Wijhe ’92 F3G.