Uitstekend begin voor Epe F3 in de beker.

22 - 0

Emst F1

F-pupillen, F3, Groep 4 80

22 augustus 2015 9:00

Na een lange en warme zomer stond er vandaag de eerste echte wedstrijd op het programma, een bekerwedstrijd welteverstaan tegen VV Emst F1.

Na een aantal zeer fanatieke en goede trainingen konden de boys het vandaag op het veld laten zien voor het ‘eggie’.

Met een heerlijk zonnetje en een perfecte grasmat kon de wedstrijd om 9 uur beginnen.

Toen de eerste balcontacten waren gemaakt was de spanning er af en al snel werd de score geopend.

Het eerste doelpunt van Epe F3 dit seizoen komt op naam van Bas!

Het was van meet af aan eenrichtingsverkeer waardoor de score in de eerste helft behoorlijk opliep, na 20 minuten voetballen was het met rust 10-0!

Na een korte pauze, even wat drinken en hier en daar wat uitleg van de trainer, konden de boys weer het veld in, ondanks dat de spelers van Emst het bleven proberen en de koppies niet lieten hangen was het vrijwel het zelfde beeld als in de eerste helft.

Epe ging vol op de aanval om de score nog verder uit te breiden.

Bram die de eerste helft heel goed heeft gekeept ging het veld in zodat Bjarne de tweede helft kon keepen.

De kersverse grote broer Jeffrey ging door waar Epe in de eerste helft was gestopt, doelpunten maken……kort na rust stond het dan ook 11-0.

Epe bleef goed spelen en bij vlagen werden er behoorlijke combinaties opgezet met doelpunten als gevolg.

De score is uiteindelijk opgelopen tot 22-0!!!