Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Epe 1 oefent tegen Go Ahead Eagles

Epe 1 oefent tegen Go Ahead Eagles

Epe 1 (zon)

0 - 9

Go Ahead Eagles 1 (zon)

Datum

15 juli 2015 19:00

Scheidsrechter

Ruud de Gooijer

Accommodatie

Sportpark Wachtelenberg
Sportlaan 5-7
8162 BE
EPE
tel. 0578-612483

Epe 1 , met één voorwedstrijdje en 1 lichte training in de benen trad woensdagavond aan tegen  Go Ahead Eagles, dat al een maand in training was en vorige week in Hongarije werd uitgeschakeld in de voorronde Europa League door Ferencvaros.

De Epenaren startten in de basisopstelling van het eind van het vorig seizoen, m.u.v. de aanwezigheid nu van de van Voorwaarts Twello overgekomen A1  doelman, Michiel Selhorst.

Epe kwam al na 3 minuten achter, nadat balverlies werd geleden op het middenveld.,  Nick de Bondt scoorde de 0-1. Voor de rust scoorde in de 14e, 29e en 43e de Tije ten Den een hattrick. Vlak voor de rust kwam Epe bijna tot scoren, de uitstekend genomen hoekschop van Mark van Petersen eindigde achter de doelman op lat. Na de rust speelde Go Ahead Eagles met 11 verse spelers, Epe wisselde 2 spelers met de rust en na een kwartier kwamen er nog 4 “jeugd”spelers bij.  Tot aan de 67e minuut bleef het 0-4 maar toen sloeg Go Ahead Eagles binnen 3 minuten 3 doelpunten waarvan één strafschop. In de 67e minuut  was het Orhan Dzepar, Jerry van Ewijk benutte 1 minuut later een strafschop en in de 70e minuut scoorde , de op proef spelende Nathan Delfouneso de 0-7.

Epe kwam in de 89e minuut bijna op een tegendoelpunt, toen Koen Logen de doelman verschalkte, maar de bal werd net voor de doellijn weggeschoten.  Hierna scoorde Go Ahead Eagles nog twee keer. In dezelfde minuut werd het 0-8 door Randy Wolters en Sander Duits zette in de 90e minuut de eindstand op het scorebord 0-9.

Epe trainer Hans uit den Boogaard kan best tevreden zijn over het spel van zijn mannen. De debuterende doelman Michiel Selhorst stond goed te keepen en de spelopvatting van SV Epe 1 was heel goed. Jammer dat individuele foutjes enige doelpunten inluidden . De 1e divisionist was uiteraard op vele fronten beter en sneller , maar het was voor Epe een nuttige oefenwedstrijd en rekenschap houdend met de beperkte training van SV Epe was het een redelijke wedstrijd

Opstelling:

Michiel Selhorst (K), Yannick Heukels (64. Bas Smit), Valentijn van Velzen (64. Jamell Steevensz),  Dennis Wiltink (46.Tom van Schoonhoven),, Bart Brummel (64. Jasper Kieskamp), Mark van Petersen, Lars Timmer, Koen Logen, Gerrit Calkhoven (64. Leon Pannekoek), Sven Hoogenboezem, Ramon Heukels (46.. Luuk Berkhoff)

Verslag door Rijk van Ark www.svepe.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!