WSV E1

14 februari 2015 10:15

Onbekend

Vandaag een oefenwedstrijd tegen WSV E1 uit Apeldoorn.

De eerste 15 minuten waren duidelijk voor de ploeg uit Apeldoorn. Veel gevaar voor de goal van Job en met een beetje hangen en wurgen was het 'slechts' 0-1.

Na deze 15 minuten kwamen wij wat beter in ons spel en dit leidde tot wat kleine kansjes. Net voor rust werd er achterin niet goed genoeg ingegrepen en dit leidde tot de 0-2.

Rust. 0-2 achter.

Na de rust was het Jelle die de aansluitingstreffer scoorde en na deze goal nog een grote mogelijkheid kreeg op de 2-2. Ook Marc kreeg nog een aardige kans maar de keeper van WSV pakte de bal goed uit de hoek.

Nadat WSV de 1-3 scoorde uit een goed uitgespeelde aanval was het verzet van Epe gebroken. De Apeldoorners scoorde ook nog eens de 1-4 en 1-5.

Al met al een terechte maar geflatteerde nederlaag.